[Žinios trumpai] Rusai bijo pakartoti „debilišką žaibišką karą“: paaiškino, kodėl Rusija delsia ir nepradeda masiško puolimo Ukrainos Rytuose  ()

Luhansko srities karinės administracijos vadovas Sergejus Gaidai sakė, kad rusų įsibrovėliai kaupia jėgas ir ruošiasi puolimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešas vis dar sulėtinęs greitį, nenori kartoti savo „debiliško žaibiško karo“, – sakė pareigūnas interviu „Ukrainska Pravda“.

Anot jo, priešas nenori buvusio pralaimėjimų pasikartojimo, todėl kaupia jėgas taip, kad „padarytų 100 % proveržį“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6261

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Pašnekovas pridūrė, kad tolesnis derybų su Rusijos Federacija procesas priklausys nuo to, kaip vystysis priešo puolimas.

„... Puolimo laukiame apie tris ar keturias dienas. Jie kol kas sulėtina greitį, nes nenori, kad pasikartotų jų debiliškas žaibiškas karas, kuris tęsiasi tiek dienų. Jie kaupia jėgas, kad padarytų 100 % proveržį. Jis jau turėjo būti vakar ar užvakar, bet tas neįvyko“, – sakė Gaidai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(24)
(1)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: