[Žinios trumpai] Donecko regiono karinės administracijos vadovas atskleidė, kad rusų vadovybė nebesusitvarko su panika  ()

Rusijos pajėgos Ukrainoje ir prie Ukrainos persigrupuoja ir ruošiasi didesniam puolimui šalies rytuose. Mažų mažiausiai bus stengiamasi užimti Donbasą ir suformuoti sausumos tiltą su Krymu. Tačiau bent jau kol kas operacijos čia vyksta sunkiai ir Ukrainos Donecko karinės administracijos vadovas Pavlo Kyrylenko mano, kad žino, kodėl.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-15 [Žinios trumpai] Donecko regiono karinės administracijos vadovas atskleidė, kad rusų vadovybė nebesusitvarko su panika  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Matome jų pajėgų telkimą ir pergrupavimą palei Donecko administracines sienas. Jie atkeliauja iš pietų nuo Mariupolio ir Tavrijos, ir iš šiaurės nuo Iziumo, kur jie atskiria pajėgas. Matome ir technikos bei žmonių rinkimą iš Donecko bei kitų laikinai okupuotų teritorijų“, teigia  Kyrylenko. Jo manymu, rusai ruošiasi plataus masto atakoms, į kurias įsitrauks daugybė dalinių. Tačiau juos šis tas stabdo.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6317

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Visų pirma, oro sąlygos. Drėgnas pavasaris Ukrainos laukus pavertė neįveikiamais Rusijos šarvuotajai technikai. Be to, pastebimas ir nenuoseklumas Rusijos veiksmuose. Atrodo, kad puolimo planai sunkiai derinami tarp skirtingų dalinių. Tačiau Kyrylenko pastebi ir paniką - „Nuotaika ir kovinė dvasia net ir tarp reguliarių Rusijos karinių pajėgų yra toli nuo optimalios būklės“.

 

„Jie kalbasi tarpusavyje ir supranta kaip jų „žaibiškas karas“ neužėmė sostinės per kelias dienas, ir kokius nuostolius jie patiria. Jie yra ženklūs net ir tokiai didelei kariuomenei, kokią turi Rusijos Federacija“, teigia Kyrylenko. 

(65)
(0)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: