[Žinios trumpai] Kremliaus viduje bręsta didelis konfliktas: Putinas nebesiklauso generalinio štabo, pastarasis nebenori aukoti kareivių  (5)

Kremliaus viduje bręsta didelis konfliktas. Ekspertas atskleidė detales.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas dabar konfliktuoja su Rusijos ginkluotųjų pajėgų generaliniu štabu dėl karo Ukrainoje.

Apie tai „Radio NV“ sakė karo ekspertas Olegas Ždanovas.

Anot jo, V. Putinas iš kariuomenės reikalauja greitų pergalių, tačiau Rusijos generalinis štabas supranta, kad jų pasiekti nepavyks.

„Buvo net bandoma perteikti Putinui mintį, kad šio puolimo reikėtų atsisakyti, kad būtų išsaugota bent dalis kovai parengtų RF ginkluotųjų pajėgų. Bet Putinas savo nuomonės nepakeitė ir pasakė, kad „turime tęsti, viskas vyksta pagal planą, „laimėkime“. Manau, kad tai gali sukelti didžiulę krizę Rusijos Federacijoje, pirmiausia Gynybos ministerijoje“, – sako ekspertas.

 

 

Kaip anksčiau skelbė UNIAN, „Bloomberg“ duomenimis, kai kurie V. Putino elito nariai vyriausybėje ir valstybinėse įmonėse mano, jog Rusijos karių invazija į Ukrainą buvo katastrofiška klaida, sugrąžinsianti šalį ne vienerius metus atgal.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(4)
(138)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: