[Žinios trumpai] Arestovičius: „tokie veiksmai mane dar kartą įtikina, kad Putinas yra Amerikos ar Kinijos šnipas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-05-05 11:06
Vyrai jam konkurentai. Atsikratys vyrų - visos moterys bus tik jam Plius moterys valdžios nenuvers.
Dannas3 2022-05-05 12:49
O tikrovėje, rusu tauta ir taip nyksta, dabar bene vienintelis sansas yra kariauti, nes kitu atveju, greitai paprasciausiai neliks tos mesos, tiksliau neuzaugs naujos.
vanduo4 2022-05-05 21:36
- Tokias Arestovičiaus nesamones galima pateisinti tik tuo, kad jis yra moteriškas vyras, todėl emocijos ima viršų prieš logiką; - Tokio rango politikas, apskritai turėtų tylėti apie dalykus, kurių negali pagrįsti faktais, bet jis kaip boba kliedi ir kliedi; - "Putinas JAV arba Kinijos šnipas" - idiotiškiau tikriausiai nesugalvosi. Nebent čia viskas paimta iš konteksto ir Ukrainiečiai realiai supranta tai kaip bajerius, bet jeigu ne, tai tos jo šnekos daugiau kenkia nei padeda.
Dannas3 2022-05-06 07:01
Arestovicius yra viesu rysiu produktas ir tiek. Kaip suprantu atliekantis si darba labai gerai, nes yra puikus kalbetojas. O ko visiems ir tereikia, tai nuraminancio balso. Bet kai cia forume kliedi, jo prisiklause, kad Ukraina yra europos ateitis tai tik juoka kelia. Kazkaip labai greit pamirstama, kokio lygio korupcija ten ir panasios problemos. Tad priemimas i es butu su dideliu avansu, nes paprastai reikia susitvarkyt vidaus problemas, kas uztrunka desimtmecius.
Benediktas 2022-05-06 07:25
Iš kur tu žinai, kad jis neturi faktų. Net ant sofos sėdintis mato, kad 1 Javelin, na gerai 2 javelin = 1 tankas. 1 Starstreak = 1 lektuvas. Motyvacija pas rusus žema, Černobajevka jau gal 18 kartą pakartota. Jei kareiviai užsiėma buitinės ir kompiuterinės technikos vagimu, prievartavimais - jokios karinės drausmės ten nėra kariuomenėje. Kokie gali būti jos rezultatai? Prisiminkime visus karus, kuriuos Rusija kariavo su pakankamai stipriais priešininkais - visada kareiviai buvo patrankų mėsa santykiu 1:5 ir daugiau. Jei per tiek laiko nieko nepasieke, su oro ir sunkiosios technikos persvara, apie koki profesionalizma rusus kariuomenes galima kalbeti. Putinui lieka tik variantas toliau pumpuoti naujus vyrus, kurie nera gerai paruosti. O pas Ukriana - atvirksciai plaukia dabar sunkiojo technika, kurios ji anksciau neturejo. Haubicos, kurios saudo toliau, nei rusų. Tai jei rusai turedami techniko persvarą, pasieke tokios rezultatus, kas bus, kai technikos persvara tures ukrainiečiai?. Geriausiu atveju rusai tures pereiti i gynybą. Bet ir is ten ismus. Net komandoms duoti rusai naudoja paprastus telefonus, per Ukrainos ryšio operatorius.