[Žinios trumpai] Buvęs CŽA direktorius paskaičiavo, kiek žuvo Rusijos generolų ir kitų karininkų: JAV pašiurpusi – nieko panašaus nėra mačiusi  ()

Ginkluotosios pajėgos jau pašalino mažiausiai 10 Rusijos generolų, sakė buvęs CŽA direktorius Petraeusas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-07 [Žinios trumpai] Buvęs CŽA direktorius paskaičiavo, kiek žuvo Rusijos generolų ir kitų karininkų: JAV pašiurpusi – nieko panašaus nėra mačiusi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje jau žuvo mažiausiai keliolika rusų generolų, o likviduotų batalionų ir brigadų vadų skaičius išaugo daug kartų.

Tai interviu „Ukrinform“ pareiškė generolas Davidas Petraeusas, buvęs CŽA direktorius, buvęs JAV centrinės vadovybės ir JAV bei NATO pajėgų Irake ir Afganistane vadas, skelbia Censor.NET.

„Iki šiol žuvo mažiausiai dešimt ar vienuolika Rusijos generolų. Tai stulbinantis skaičius, ypač turint omenyje, kad visa JAV kariuomenė per dešimtmečius trukusias kovas Irake ir Afganistane neprarado nė vieno generolo. Vadinasi, tai yra stiprus smūgis Rusijos pajėgų valdymo sistemai. Ir jūs galite įsivaizduoti, kad batalionų ir brigadų vadų (likviduotų – red.) skaičius yra daug kartų didesnis nei žuvusių generolų“, – sakė Petraeusas.

Visų pirma amerikiečių generolas atkreipė dėmesį į tai, kad ukrainiečiai trukdo neapsaugotam Rusijos kariuomenės radijo ryšiui, o tai taip pat lemia tai, kad Rusijos vyresnieji vadai asmeniškai atvyksta į fronto liniją, kur pasitinka mirtį.

 

„Šioje situacijoje vadovybės štabo ir žemesnio lygio komunikacijos trūkumas reikalauja, kad generolai, brigadų, pulkų ir batalionų vadai fiziškai atsidurtų fronto linijoje, išliptų iš savo automobilių, o šiuo metu kvalifikuoti Ukrainos snaiperiai tiesiog pašalina juos“, – sakė buvęs CŽA vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(1)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: