[Žinios trumpai] Tai tikras aukso puodas! Paskelbta, ką akimirksniu daro Rusija, kai Ukraina sugauna „kadyrovcą“ (Video)  ()

Paaiškėjo, kodėl vaizdo įrašuose, kuriuose nufilmuoti okupantų tardymai, „kadiroviečių“ praktiškai nėra. Rusijos Federacija saugo Čečėnijos karius ir yra iš karto pasiruošusi juos iškeisti, o štai savo kovotojus RF sugeba „pamiršti“ savaitėms ir net mėnesiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pasakojo žurnalistas Vladimiras Zolkinas, po pokalbių su rusų kaliniais.

„Rusija akimirksniu prašo paimto į nelaisvę  „kadyroviečio“ ir vietoj jo išduoda bet kurį ukrainietį... Sugauti „kadyrovietį“  mums yra gerai, tai tarsi išlošti jackpot. Už sugautą „kadyrovietį“ gaunam bet kokį ukrainietį“, – sakė jis.

Anot Zolkino, situacija su belaisviais rusais yra visiškai kitokia. Rusijos Federacija nesirūpina savo piliečiais. Ukrainoje sučiupti okupantai Rusijoje paskelbiami „dingusiais be žinios“. Niekas dėl jų nesistengia ir nesiekia greitai iškeisti. Rusijos kariams tai neskubu: „palauks“, kaip laukia jų motinos bei žmonos, pažymėjo žurnalistas.

 

Pagauti okupantai prisipažįsta, kad „kadyroviečius“ mato retai, juos greitai apkeičia. Vargu ar šis faktas džiugina kariškius. Kaip jis turi jaustis, kai žino, jog savo šaliai yra nereikalingas?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(166)
(1)
(165)

Komentarai ()

Susijusios žymos: