[Žinios trumpai] Sumų regione įvyko mūšis tarp Ukrainos pasieniečių ir rusų: į Ukrainą bandė prasibrauti diversantų pajėgos  ()

Ukrainos pasieniečiai pirmadienį atmušė Rusijos sabotažo ir žvalgybos grupės įsiveržimą į šiaurės rytinį Sumų regioną, pranešė Sumų regiono gubernatorius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-17 [Žinios trumpai] Sumų regione įvyko mūšis tarp Ukrainos pasieniečių ir rusų: į Ukrainą bandė prasibrauti diversantų pajėgos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Živytskis „Telegram“ rašė, kad Rusijos grupuotė į Ukrainos teritoriją įžengė dengiama minosvaidžių, granatų ir kulkosvaidžių ugnimi, tačiau Ukrainos pasieniečiai juos atsimušė.

Rusijos pajėgos įsiveržė į Sumų regioną netrukus po to, kai Maskva vasario 24 d. puolė Ukrainą. Balandžio 8 d. Ukrainos pajėgos perėmė regiono kontrolę ir ruošiasi galimiems tolesniems rusų išpuoliams.

Ukrainos pasieniečių atstovas spaudai televizijos komentaruose sakė, kad Rusijos apšaudymo pavojus Černihivo ir Sumų regionuose išlieka, tačiau siena abiejose vietose kontroliuojama.

 

Andrius Demčenka sakė, kad dedamos pastangos stiprinti gynybą prie sienų su Baltarusija ir Moldovos separatistiniu Uždniestrės regionu, nes Ukraina negali atmesti galimybės, kad Rusija bandys pulti iš ten.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: