KARŠTA NAUJIENA! Sužeistas separatistinės DLR lyderis Pašulinas, kartu žuvo 50 Kadyrovo pakalikų  (1)

Donecko Liaudies Respublikos lyderis atvyko į Limaną paskirti ten okupacinį merą, tačiau kartu su „kadyrovcu“ ir aukšto rango Rusijos Federacijos atstovu pateko į ataką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Limane, Donecko srityje, buvo sužeistas prorusiškų kovotojų DLR lyderis Denisas Pušilinas. Trečiadienį, birželio 1 d., „RIA Melitopol“ apie tai pranešė savo „Telegram“ kanale.

Žurnalistų teigimu, Pušilinas buvo sužeistas Limane, o visi šiuo metu publikuojami vaizdo įrašai su jo dalyvavimu yra „sufabrikuoti“, tai yra, nufilmuoti iš anksto. Leidinys pabrėžė, kad ši informacija yra nepatvirtinta.

Savo ruožtu „Vostochny Variant“ pranešė , kad DLR lyderis atvyko į laikinai užimtą Limaną paskirti ten vadinamojo mero, tačiau Ukrainos žvalgyba gavo informaciją apie tai, kur bus Pušilinas. Dėl to, leidinio teigimu, buvo sužeistas prorusiškų kovotojų lyderis, kartu žuvo apie 50 „kadirovcų“ ir „kažkas iš Rusijos Federacijos aukštų pareigūnų“.

Savo ruožtu Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenka taip pat patvirtino, kad Pušilinas buvo sužeistas Limane.

Pasak jo, Donecko kovotojų vadas pateko į artilerijos apšaudymą, taip pat buvo sužeisti 72 „kadyrovcai“. Geraščenka savo įrašą parašė su grotažyme „#oficialu“, tačiau paskelbimo metu Ukrainos valdžios institucijos apie tai neturėjo jokios oficialios informacijos.

 

Apie incidentą nepranešė ir Rusijos Federacijos kontroliuojama žiniasklaida. Prorusiška „Donecko naujienų agentūra“ paskelbė pranešimą, kad Pušilinas kartu su Sankt Peterburgo gubernatoriumi Aleksandru Beglovu šiandien neva lankėsi Mariupolio mokykloje. Medžiagoje taip pat rašoma, kad nuotraukos iš šio vizito bus pridėtos vėliau.

Savo ruožtu Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos tarptautinio komiteto vadovas, Kremliaus delegacijos narys derybose su Ukrainos puse Leonidas Sluckis teigė, kad laikinai okupuotos Donecko, Luhansko ir Chersono sričių teritorijos gali būti „prijungtos“ prie Rusijos jau liepos mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(5)
(110)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: