JAV vieno papildomo kario siuntimas į Afganistaną kainuoja 1 mln. dolerių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

studentas 2009-11-17 20:55
Nesuprantu ka gero ten taip rado tam afganistane. Bando padaryti tvarka ir isnaikinti visas teroristu pasirengimo stoviklavietes? Geriau puse tu lesu skiria savo zvalgybai, tai nors nauda kokia bus. Sovietu sajunga nesutvarke tu fanatu, o JAV tuo labiau nesutvarkys. Numanau bus didelis FAIL su tuo afganistanu
lightfire 2009-11-17 22:01
Na, neesame ekstrasensai, tad dar anksti sakyti. Gerų požymių kol kas nėra, bet didelis Fail tiesiog nepriimtinas.
studentas 2009-11-18 02:05
Bet ar verta tiek milijardu isleist? Afganistano valdzia niekad nebuvo stabili. Ar verta ten i ta stabiluma tiek investuoti? 09.11, kas buvo tas buvo, kiekvieno teroristo neisgaudysi. Reikia stiprint pasienio kontrole, investuoti i ginyba, zvalgyba, naujas sekimo technologijas. Naudos daugiau butu manau.
lightfire 2009-11-18 08:12
vėlgi, ne taip viskas paprasta. Į tavo minėtas technologijas sočiai investuojama. kaip tik juk po Afganistano karo pradžios smarkiai išaugo bepiločių orlaivių aklausa bei svarba. JAV nespėja ruošti jų operatorių, o patys skraidymo aparatai ištobulėjo nuo paprastų žvalgybinių lėktuvėlių, iki ginkluotų robotų, su tavo minima modernia sekimo sistema. Sek nesekęs, jei nebus kareivio batų ant žemės, karo iš oro nelaimėsi, juo labiau iš oro vietinių pajėgų neapmokysi.
studentas 2009-11-18 16:52
Na tikekimes JAV zino ka daro. As palauksiu pora meteliu ir paziuresiu ar buvau teisus del to Fail. To tikrai nelinkiu bet manau kovojama pries daug didesni ir labiau isisaknijusi blogi negu atrodo.