Paskelbti patikimiausi nešiojami kompiuteriai  (22)

Patikimiausi nešiojami kompiuteriai priklauso „Asus“ šeimai - per trejus metus vidutiniškai tik 15,6% jų sugenda. Tokius duomenis paskelbė kompanija „SquareTrade“, kuri per kelis metus ištyrė devynių kompanijų 30 tūkstančių nešiojamų kompiuterių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antrąją vietą užėmė „Toshiba“ nešiojamieji kompiuteriai. Garantinio aptarnavimo prireikė 15,7% aparatų. Trečioji vieta atiteko kompanijai „Sony“ su 16,8% gedimų.

„Apple“ nešiojamieji kompiuteriai užėmė ketvirtąją vietą – per trejus metus genda 17,4% iš jų, o per dvejus – kiek daugiau nei 10%. Penktoji vieta priklauso „Dell“ su 18,3% rodikliu. Šeštoji vieta atiteko „Lenovo“ su 21,5% gėdimų atvejų.

Septintąją vietą užima „Acer“, per trejus metus garantinio aptarnavimo prireikia 23,3% nešiojamųjų kompiuterių. Aštuntoji vieta atiteko „Gateway“ kompiuteriams, gendančių 23,5% atvejų. Paskutiniąją vietą iš devynių kompanijų užėmė „HP“, per dvejus metus reikia taisyti 15% iš jų, o per trejus – 25,6%, t. y. kas ketvirtą kompiuterį.

„SquareTrade“ pažymi, kad bet kurios kompanijos sugedusių nešiojamųjų kompiuterių ženkliai padaugėja po pirmų tarnavimo metų, tai sudaro 4,7% iš jų. Per antruosius metus jų kiekis padidėja iki 12,7%, o trečiuosius – 20,4%. Tyrime taip pat pabrėžiama, kad netbook genda žymiai dažniau už įprastus nešiojamus kompiuterius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(12)
(1)
(11)

Komentarai (22)