2010 metais dominuos 3D technologija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaliamonXP 2010-01-05 22:36
Cia ne suolis, o reikia skaityti tarp eiluciu... "Maziau prie kompo reik sedet" - suprask, akis esi susigadines, jei skauda ziurint, kai kitiems viskas normalei...
Smėlis 2010-01-05 22:58
mano regėjimas puikus. tik akys kiek jautresnės stipresnei šviesai (užtat puikiai matau prieblandoje ). visgi kai po 3D filmo man ima perštėti akis ir nepraeina gan ilgai, tai darau logišką išvadą - 3D filmai man fiziškai netinka. gal kaltas mano jautresnis regėjimas, o gal kažkuo bloga kino teatro aparatūra. skaitinėjau atsiliepimus, kad Vingio didžioji salė tiesiog perdidelė esamam projektoriui. kadangi mažojoje salėje (salėse?) ir kituose kino teatruose nemačiau nei vieno 3D filmo, tai negaliu to patvirtinti. kad ir kaip ten bebūtų, su PC ar mano sugadintomis akimis tai nieko bendro neturi
rwc 2010-01-06 04:06
Pilnai sutikčiau, jei būtų pasirinkimas. Tarkim, su knygomis gali rinktis - skaityti Dostojevskį, Hawkingą, ar Parulskį, ar Lemą. Su kinais bėda - jei nenori idiotiškų šaudo-gaudo, meilių-seilių ar pieštinių baibokų "visai šeimai", belieka specialiai ieškoti vienetinių mėgėjiškų seansų kažkur pusrūsiuose. Kurie dažniausiai vyksta "festivaliais" - dešimt filmų per 5 dienas, taigi nesužiūrimi ir sunkiai priderinami prie darbo grafiko. Jei gyveni ne Vilniuje - tuomet dar liūdniau. Kas belieka, teatras, opera, torrentai vienutėje? Paimkim "Mulholland drive", "Space odyssey 2001", "Eyes wide shut", "Clockwork orange". Estetika... Grožis... Tokius filmus 3D tik papuoštų. Minties, formos, efektų dermė neprivalo būti galvosopiai kaip Tarkovskis.
Smėlis 2010-01-06 09:45
vilniuje yra bent 2 kino teatrai vien nekomercinį kiną rodantys. skalvija ir dar kažkoks naujas. tas naujasis sako geresnis. kituose miestuose aišku gerokai prastesnė situacija... beje, Clockwork orange vadini estetišku ir gražiu?
rwc 2010-01-06 10:01
Manga 2010-01-06 12:51
naujas pardavimo budas, lietimui jautrus zaisliuikai ir 3d. nauja egzotika ir ziurima ne i gelezi siuo metu, o i tai kas turi lietimo funkcija ar gravitacijos sencoriu (papurtei ir persijunge daina) reiskia reikia pirkti - bekite ir pirkite.