Rusija apginkluos Mianmaro diktatūrinį režimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jobke 2010-01-04 19:05
Pabege zmones is tos valstybes(kitaip vadinama Birma) prasosi pagalbos kitu saliu. Kadangi ten zmones yra isnaudojami vergijoje ir atvaziuojantys turistai nemato tikrojo ju gyvenimo. Buvo netgi posedis del sios salies, bet Rusija su Kinija atsisake padet, o po to ir visos kitos. Tai dabar ir apginkluos....
Arns 2010-01-04 20:28
lyg lietuviai neemigruotu iš šalies ir likusiam pasauliui neaiškintu kaip mes vargstame. Tad emigrantų pavyzdys visai nevykęs. O Rusija su Kinija nenustebčiau, kad specialiai kaišioja pagalius į ratus JAV, už tai kad ji joms, tad tas Mianmaras tik pėstininkas šachmatų žaidime.
Freeman 2010-01-05 10:14
kiek teko girdet prastume arba ta pacia SMT versija kuri buvo siulyta Alzyrui arba KUB varianta, nors kam Mianmarui laivyno versija neaisku. o kinija ypac fc-1 seniai bando kazkam iskist tik kad nelabai kas perka. idomu kodel suchojus nedalyvavo, turbut senaji avia parka norejo tuom paciu pildyt. o kas belieka, vakarai tikrai neparduos oficialiai ginklu tokiai saliai, o pirkt tai reikia... maza kas, ta pietryciu azija ir gan nestabilus ir konfliktiskas regionas. tu neparduosi tikrai atsiras kitas kuris tures ka pasiulyt.
Jobke 2010-01-05 11:05
Negirdejau, kad lietuviai rengtu svetimose salyse protestus, kuriu tikslas nuversti valdzia ar kazkas panasaus. O stai Mianmarai prasosi nuversti diktaturine valdzia.