Vartotojai skundžiasi naujuoju „Google“ telefonu  (10)

„Google Mobile“ techninės pagalbos forumą užplūdo „Google“ mobilųjį telefoną „Nexus One“ įsigiję ir su įvairiomis techninėmis problemomis susidūrę vartotojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „Slashgear.com“, dažniausiai jie „Nexus One“ telefonui skirtame techninės pagalbos forume skundžiasi dėl to, kad telefono negalima perjungti į 3G ryšio režimą bei dėl to, kad telefonas nuolat persijunginėja iš 3G į EDGE ryšį ir atvirkščiai.

Be to, paaiškėjo daugeliui su techninėmis „Nexus One“ problemomis susidūrusių vartotojų nemalonus dalykas: pasirodo, vienintelis būdas gauti „Google“ specialistų konsultaciją – rašyti jiems elektroninius laiškus, nes telefonu susisiekti nėra galimybės. Leidinio teigimu, atsakymų į klausimus „Nexus One“ pirkėjai laukia po kelias dienas.

Nusivylę vartotojai, susidūrę su techniniais „Google“ telefono sutrikimais, bandė kreiptis tiesiai į telefono gamintojos bendrovės „HTC“ ir jį JAV platinančios mobiliojo ryšio bendrovės „T-Mobile“ techninės pagalbos tarnybas, bet ir ten jiems niekas negalėjo padėti, rašo „Slashgear“.

Pasak vieno „Nexus One“ savininko, paskambinus telefonu jį pusantros valandos perjunginėjo iš vienos bendrovės pagalbos tarnybos į kitą, bet pokalbis baigėsi be rezultatų. Kitas vartotojas pranešė 5 valandas laukęs „Google“ atstovų atsakymo, kol galiausiai gavo patarimą perkrauti telefoną ir pažiūrėti, ar dabar viskas gerai.

„Nexus One“ telefoną „Google“ pristatė sausio 5 dienąJau paaiškėjo ir tikroji „Nexus One“ telefono savikaina - ją nustatė bendrovės „iSuppli“ analitikai. 

Jų teigimu telefono savikaina siekia maždaug 175 JAV dol. „Google“ „Nexus One“ internete be SIM kortelės pardavinėja už 530 dolerių, o, pasirašius 24 mėn. sutartį su JAV mobiliojo ryšio paslaugų teikėja „T-Mobile“, telefonas pirkėjui atsieis tik 180 dol.

Brangiausias „Nexus One“ komponentas, „iSuppli“ atstovų teigimu, yra 30,5 dol. kainuojantis bendrovės „Qualcomm“ mikroschemų rinkinys su procesoriumi „Snapdragon“. Tai sudaro 20 proc. viso telefono savikainos. Sensorinis telefono ekranas kainuoja 23,5 dol., dar apie 20 dolerių – atminties mikroschemos, 12,5 dol. – vaizdo kamera, 8,2 dol. – bevielio ryšio modulis, praneša „CNet News“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: