Ford oficialiai pristatė naujosios kartos Mondeo prototipą  (0)

Kompanija Ford išplatino pirmąją oficialią informaciją apie naujosios kartos Mondeo modelį. Šio automobilio variantas su universalo kėbulu bus pristatomas Paryžiaus autosalone šių metų rugsėjo pabaigoje. Remiantis Ford spaudos tarnybos pranešimu, naujasis Ford Mondeo pasižymės firminiu "kinetiniu dizainu", kuris jau pažįstamas vartotojams iš modelių S-Max ir naujojo Galaxy.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija Ford išplatino pirmąją oficialią informaciją apie naujosios kartos Mondeo modelį. Šio automobilio variantas su universalo kėbulu bus pristatomas Paryžiaus autosalone šių metų rugsėjo pabaigoje.

Remiantis Ford spaudos tarnybos pranešimu, naujasis Ford Mondeo pasižymės firminiu "kinetiniu dizainu", kuris jau pažįstamas vartotojams iš modelių S-Max ir naujojo Galaxy. Išoriškai modelis turi daug bendrų bruožų su praėjusiųjų metų koncepciniu modeliu Iosis, kuris buvo pristatytas praėjusiais metais Frankfurte. Tikimasi, kad serijinė Mondeo versija tik nežymiai skirsis nuo koncepcinio modelio.

Automobilis bus gaminamas naudojant universalią Ford platformą, kuri taip pat buvo naudota modeliuose S-Max ir Galaxy. Naujajame modelyje bus naudojami baziniai 1,6 litro benzininis variklis, taip pat dyzelinio variklio 1,8 ir 2,0 litro tūrio versijos, o pati galingiausia modifikacija bus komplektuojama su 2,5 litro turbininiu varikliu, "pasiskolintu" iš Focus ST.

Serijinė naujojo Mondeo versija bus pristatyta 2007 metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: