Greičiausias fotoaparatas prekyboje pasirodys jau balandžio mėnesį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

edragon 2008-03-27 23:06
Jei nesvajočiau apie naują kompą, tai svajočiau apie šitą fotoaparatą.
Robinis 2008-03-27 23:35
o ir kaina nėra labai didelė kaip tokia madiktuj .. :]
arasradza 2008-03-28 02:05
nu jūs ir pavarot, kam ta greitošauda, kiek kart per gyvenimą panaudosi - 1 nu gal 2, ir viskas...? juk už tą kainą jau veidrodinį skaitmeninį nusipirksi... O jau apie kokybę aš nebekalbu... O kam fotikui fimavimas, tai tas pats kaip šaldytuve internetas, jei jau fotikas tai juo reik fotkinti, filmuoti reikia su kamera... Nesu matęs niekur jokiame tinklapyje, kad Casio patektų bent į dešimtuką geriausią fototechniką gaminančiu firmų... jei reiktų rinktis ar greitis ar kokybė be jokio abejo reikia rinktis kokybę. O fotkinimo greitis tėra skirtas tik reklamai ir gal dar kam - tai klausimas ne man tai klausimas jums patys atsakykite man ką fotkinsite ir kur tuos 1200 nufotkintų per sekundę kadrų kišite?
ligonis 2008-03-28 12:49
su tais 1.2k kadru per sekunde, tai galima nufotkint kaip is sautuvo kulka islekia, kaip sprogsta balionas... o tas, kad vienam irenginy ir fotografavimas ir filmavimas - pagirtina, nereikia turet 2 irenginiu.
Smėlis 2008-03-28 15:47
brangus žaisliukas
Anonymous 2008-03-29 01:47
dings su laiku tos ribos tarp fotoaparato ir filmavimo kameros
Anonymous 2008-09-30 21:36
nusileisti aukštos klasės "muilinei", arba kaip kartais vadinama, pusiau profesionaliam aparatui. Dažnai veidrodinis fotoaparatas yra mitologizuojamas, nesuprantant, kad žodelytis "veidrodinis" iš esmės dar nieko nelemia. Dažnai pasireiškia snobiškumas: turiu veidrodinį skaitmeninį foto aparatą - esu "krūtas". Kad veidrodinis skaitmeninis fotoaparatas būtų fotografijų kokybės (kalbu ne apie meniškumo aspektą, nes čia visai kita tema) garantas, reikia turėti įgūdžių, kaip fotografuoti ir kokią papildomą įrangą naudoti. Apskritai veidrodiniai skaitmeniniai fotoaparatai yra skirti besidominčiam fotografija, o ne tiesiog norinčiam tam tikras gyvenimo akimirkas užfiksuoti žmogui. Viena, apie „EX-F1” modelio kokybę galėsim kalbėti tik tada, kai arba patiems teks jį išbandyti, arba bent jau išgirsime ar perskaitysime atsiliepimus išbandžiusiųjų. Antra, Jūsų komentaras nekorektiškas. Teisėje yra teminas "nekaltumo prezumpcija". Šiuo atveju pirmiausi išbandykime, o tik po to vertinkime. Jūsų moto apie ginčą labai gražus ir teisingas, bet Jūs pats jo nesilaikote, nes išankstinė nuomone gali būti pagrįsta, jei ne nusistatymu, tai prielaidomis, bet ne argumentais.
Anonymous 2008-09-30 21:42
Labai atsiprašau už klaidas. Tiksliau- kad nepatikrinau jų prieš publikuodamas komentarą dėl skubos. Manau, esmė vis dėlto suprantama. Norėčiau tik patikslinti, kad foto aparato gebėjimas greitai užfiksuoti kokybišką vaizdą man asmeniškai yra svarbus, bet jokiu būdu lemiantis pasirinkimo argumentas.
ilgasrimas 2008-09-30 21:50
Kam reikalingas greitis ir patogumas rinkites skaitmeninius,kam reikalinga isskirtine kokybe rinkites juostelinius.Skaitmeninis geriausiu atveju talpina 12 mp,i geros kokybes juostele ikisit iki 40mp.
Anonymous 2008-10-02 20:48
ilgasrimas visiškai teisus: kiekvienam pagal poreikius, na, ir pagal kišenę. Profesionalas rinksis vieną, eilinis naudotojas kita. Tačiau kokybė nėra vien mpx, tad tai ne vienintelis kriterijus renkantis foto aparatą.
Anonymous 2008-10-03 01:20
sakyciau sits fotiks netur jokiu trukumu,nes 6mpix pilnai uztenk nuotraukoms,nebent spausdinant ant tapetu kokiu ar lakstu,o gebejims yrasit video HD kokybe ir filmuot 1.2 kadru greiciu sita aparata padaru universaliu,nes man rodos prekyboj be sansu ka nors nusipirkt uz tokia kaina kad tiek kadru uzfiksuotu.