„Samsung“ monitoriai: naudotis vaizdo skambučiais dar paprasčiau  (0)

„Samsung Electronics“ spartina vaizdo konferencijų ir vaizdo skambučių diegimą – kompanija pristato du 22 colių monitorius su VoIP (Voice over IP) funkcijomis. Naujuosius monitorius – „SyncMaster 220TN“ ir „SyncMaster 225UW” – įvertins ir vaizdo konferencijas dažnai rengiančios įmonės, ir tėvai, kurių vaikai gyvena užsienyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung“ monitoriuje „SyncMaster 220TN“ įmontuoti paprasti tinklo moduliai, leidžiantys vartotojams naudotis internetu ir bendrauti vaizdo ryšiu net be kompiuterio, prijungus tinklo kabelį. Kadangi monitoriuje įrengta kamera, mikrofonas ir garsiakalbis, galima naudotis vaizdo konferencijų ir vaizdo ryšio paslaugomis per įdiegtą programinę įrangą. Papildomos įrangos jungimuisi prie interneto pirkti nereikia.

Monitorius „SyncMaster 225UW“, sukurtas dar patogesniems VoIP skambučiams, yra optimizuotas sprendimui „Microsoft UC“ (universalioji komunikacija), kuris yra pritaikytas visuotiniam asmens identifikacijos valdymui. Šiame modelyje integruota kamera, mikrofonas ir garsiakalbiai, todėl yra galimybė naudotis vaizdo ryšiu arba plepėti naudojant jau gerai žinomas pokalbių programas, pavyzdžiui, „MS Live Messenger“ ir „Skype“. Elegantiški monitoriai palaiko didelę raišką (1680 x 1050) ir gali atlikti USB šakotuvo funkciją, nes vienas turi keturis USB prievadus, o kitas du.

Šaltinis: Samsung pranešimas spaudai

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: