Tankų krizė Rusijoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Giedrius.S 2008-03-30 17:28
Galima vertinti ir Lietuvos pasiekimus, tačiau, būkim objektyvūs. Lietuva neturi milijardų iš kažkokių išteklių, todėl Lietuva negali ir tyrimų atlikti tokiu mąstu. O šiaip lietuviai turi potencialo, jei neklystu, esame laikomi vienais geriausių programuotojais pasaulyje, turi nemažą perspektyvą lazerių, biotechnologijose. Daug Lietuvos mokslininkų dirba kitoms šalims ir pasiekimai tenka joms, nes mūsų ekonomika dar nėra pajėgio mokėti tokių atlyginimų, kokie gaunami svetur. Tikrai nenuvertinčiau mūsų pasiekimų. Aišku, gaila matyti tokį kontrastą, tarp to, ką mes galėtume, ir to, kas vyksta, tarkim, šiandieniniam eiliniam Lietuvos kaime. Bet ši tema nėra skirta lyginti tautų pasiekimus, apskritai, gal geriau apsistokim ties Rusijos karinėmis technologijos.
Anonymous 2008-04-07 22:06
Nevykėliai.. Kaip dar žmonės taip sugeba pasakyt.. Taip išeina, pas mus daug nevykėlių.. Man "patinka" tavo mąstysena.
Ta 2008-04-07 22:14
Na cia isvados kurias as irgi padares buvau...perskaites 7 klases istorijos vadoveli:)
Ta 2008-04-07 22:25
Zinoma, galejo paimt is stebuklingo fabriko miliona ginklu,o is dangaus kulkos byret pradejo, bet blogas diktatorius nieko neleido imt:). O pergale yra pergale, nesvarbu ar tave puole ar ne, o ne oficialiais saltiniais remiantis (kareiviu pasakojimais), tai vokieciu nuomone rusai patys 100% ruosesi puolimui, bet cia kita tema... Va dar uzmirsai Zukova, viena is geriausiu ww2 generolu, kovojusi ir nugalejusi, turbut Stalinas jam viska liepe daryt, tavo nuomone... Sis postas gan off topic, bet as noriu pasakyti, kad negalima i viska pavirsutiniskai ziureti, viskas turi savo uz ir pries.
Nightbringer 2008-06-28 19:14
svečias tu nusisneki, nes rusai bene stiprausiai priesinosi naciams o amerikonai tiktais atejo pinigus paleisti vejais.Ir pasigaidino ww2 (tas didysis isilaipinimas ar japonu ,,tusas": perl-harbore . Kazin jei naciai butu uzvalde europa ar amerika pasipriesintu savo pramone pries naciu karo enginieru mena.
Anonymous 2008-06-28 21:53
Jau greičiau man iš užpakalio man pradės gėlės augti, nes Rusija pradės pirkti tankus iš JAV. Visų prima - tai didžiulė gėda. Antra jie gautų "eksportinę" tankų versiją. Trečia - visišjas šaudmenų standartų neatitikimas. Ketvitą, penktą ir šeštą taip pat galėčiau parašyti, bet tyngiu.
Anonymous 2008-06-28 22:15
Jei ne JAV ir anglų pagalba kažin kaip tai būtų sovietai pakariavę su vokiečiais. Jau vien užtenka pažiūrėti į 1941 vasaros statistikas. "Puikiai apmokytos" ir gynybiniam karui "pasiruošusios" kariuomenės kariai pamaskvę gynė jau su angliškom "matildom", nes savo turėtus tankus jau praktiškai buvo pra.... Nors jav ir anglų tankai neblizgėjo ir vokiečių negasdindavo savo techniniais duomenim, tačiau padarė didelį indėlį 2pk. Jei jau prisiminei Perl harborą, tai paskaityk apie 1941 birželio 22. Ten buvo panašiai, tik dar prisidėjo sausumos kariuomenė ir skaičiai buvo didesni. O po to dar ir sekė labai sėkmingas ir neblogai suplanuotas puolimas. Vokiečiam tai buvo dar didesnis balius.
Sergejus 2008-06-28 22:36
Labas visiems. Štai , gal padės diskutuoti. O man vis galvoje vieno mano studijų metų dėstytojo žodžiai - "Žynote gi, kad po 2 pasaulinio karo atsirado FRG ir GDR. FRG buvo pritaikytas Maršalo pagalbos planas, o GDR - patys žinote koks. Ir kur dabar FRG ir kur GDR. O SSSR dar toliau, nei GDR?" Tai jis sakė 1977 m., kai dėstė mums politekonomija. O 1978 jį pavarė iš dėstytojų. Atspėjote už ka?
Anonymous 2008-06-28 22:37
Labai moderini. Ypač kompiuterijos srityje. Gali pasiskaityt, kas nutiko su MIG-29 primojo Irako karo metu.
Nightbringer 2008-07-20 15:10
As nesakau, kad kiti nieko nedare, tik sakau kad rusija pelnytai gali didzuotis nugaleje nacius su kitu pagalba... O amerikonams +999 tasku uz ju logistika... Puikai pasirnko isilaipinimo pakrante europoje, o del perl-harboro- vien toks japonu prisiartinimas turetu buti geda amerikonams...