www.skaiciuok.lt - svarstantiems, kurį telefono ryšio tiekėją rinktis  (0)

Lietuviškame internete pasirodė įdomus projektas. Ryšių reguliavimo tarnybos sukurtoje interneto svetainėje www.skaiciuok.lt siūloma visiems norintiems pasiskaičiuoti, kurio mobiliojo ar laidinio ryšio operatoriaus siūlomos sąlygos geriausiai atitinka poreikius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kažką panašaus į ryšio kainų palyginimą jau yra bandę daryti keli lietuviški žurnalai, tad juo geriau, kad kažkas nepatingėjo ir surinko visą informaciją į vieną vietą internete. Visgi teisybės labui reikia pastebėti, kad www.skaiciuok.lt kaip ir spaudos leidiniai neišvengė daugybės netikslumų, kurie tyko dėl labai jau skirtingos ryšio operatorių kainodaros. Taigi, palyginti, tarkime minučių ar SMS žinučių kainas lengva, bet šiuolaikiniame ryšių versle nemažą svorį turi ir papildomos paslaugos, apie kurias svetainėje neužsimenama.

Bet kokiu atveju tokio projekto pasirodymas sveikintinas, belieka tikėtis, kad RRT jo neapleis ir laikui bėgant nuolat tobulins ir papildys. Net ir nebūdamas tobulu, www.skaiciuok.lt jau visa galva aukščiau už žurnalų bandymus sublizgėti šioje srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: