„Fortako“ unikalių paslaugų paklausa išaugo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2007-09-28 13:33
kažkokios reklamų tendencijos šiame puslapyje matomos..
Alius N. 2007-09-28 14:28
Manau, čia visai tiktų trumpai nušviesti situaciją mūsų lankytojams. Kažkiek tokių tendencijų yra, faktas. Ateityje norėtume bent dalį svetainės kaštų padengti iš pajamų per reklamą, tačiau kol kas pritraukti norinčių reklamuotis nepavyksta. Tokie "pranešimai spaudai" pas mus šiuo metu yra būdas "pripratinti" firmas, jog čia patalpinus informaciją tikrai neskaudės Tačiau kiek toks būdas bus naudingas kviečiantis reklamos užsakovus - vis dar atviras klausimas. Kol kas nepanašu, kad Lietuvos įmonės būtų suinteresuotos intelektualia technologijomis ir mokslu besidominčia publika, kuri sudaro absoliučiąją daugumą www.technologijos.lt auditorijos Visą portalą jau daugiau nei metai intensyviai palaikom vien tik savo jėgomis ir asmeniniais finansais, gautais iš visiškai kitokios veiklos. Tačiau tai nėra vienadienis projektas, kurtas siekiant pasipelnyti. Mums tai gera saviraiškos ir idėjų realizavimo priemonė, dėl to tikimės, jog ateityje atsiras sąlygų šiai veiklai skirti daugiau laiko.
ximik 2007-09-28 19:29
As tikrai nieko pries, kad idesite reklama, netgi uz. Nes reikia pajamu projekto palaikymui ir tobulinimui. O siaip kaip jums sekasi su reklama kituose webuose, kaip kad koks one.lt ar pazintys.lt ar draugas.lt kur lankosi daug zmoniu ir daug protingu ir tiesiog nezino, kad kazkas tokio kaip technologijos yra.
Vytautas 2007-09-28 19:45
Būkim realistai - kažkam mūsų puslapis patinka, kai kam ne. Taip buvo, taip yra ir taip bus. Ir tai normalu - nematau tame jokios problemos. Kam nepatiks mūsų sprendimai ir publikuojamas turinys - bet kada galėsite sukurti savo projektą ir pažiūrėti kaip tai atrodo "iš praktinės pusės" Kas liečia tokius "reklaminius" straipsnius, tai jie man netgi visai įdomūs. Jeigu spaudos pranešime, kurį mes gauname, yra nors krislelis naudingos informacijos, kurios galbūt kažkam prireiks ateityje arba tiesiog dėl bendro išprusimo bus galimybė praplėsti žinias apie lietuvišką technologijų rinką - jie visada bus publikuojami mūsų portale. Išskyrus aišku tuos atvejus, kuomet pranešimas tikrų tikriausia lėkšta ir kvaila reklama. ---- Reklama tokiuose "stambagabaričiuose" portaluose kaip draugas.lt, pazintys.lt ir t.t. kainuoja tam tikrus finansus ir dar nemažus - kol kas mes nenorime papildomų išlaidų. O registruotis kiap nariams ir pasyviai bandyti save "prastumti" tai nei šis nei tas - ir laiko nėra, ir noro Tuo labiau, kad mes ir taip pamažu bet tolygiai augam. Priaugsim ir iki normalaus ir solidaus projekto lygio. Čia tik laiko klausimas.
Anonymous 2007-10-02 16:26
Apie kitus nekalbėsiu, bet aš pats mielai paspausčiau reklaminius kompaktiškus mygtukus, jei jie visi būtų vienoje vietoje ir manęs tame puslapyje mandagiai paprašytų ar apeliuotų į sąmoningumą. (esu tai matęs keliuose rusiškuose saituose) Tačiau kitur puslapyje jokių reklamų neturėtų būti. O šiuo metu naudoju FF ir AdblockPlus. Kaltinti dėl to reiktų gerokai su reklama persistengusius saitus. Dėl 1-2 mėgiamų puslapių naujai susiformavusių naršymo įpročių turbūt nekeisiu.
Vytautas 2007-10-02 16:31
Vat būtent, daugelis savo įpročių nekeis Bet man su laiku ima atrodyti, jog viskas čia gerai. Tiesiog yra įstatymas, atsiranda ir "apstatymas". Reklama su laiku "evoliucinuos" į informacinę tekstinę ir jos tiesiog automatiškai neis atskirti nuo likusio turinio.