Nauju NOKIA 5800 XpressMusic prietaisu NOKIA stiprina muzikinių gaminių grupę  (5)

Bendrovė "Nokia" pristatė naują savo gaminį - NOKIA 5800 XpressMusic. Toliau pateikiame nekoreguotą kompanijos spaudos pranešimą ir kelias nuotraukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2008 spalio 2d.  NOKIA visu garsu pristatė savo naują muzikinių gaminių modelį NOKIA 5800 XpressMusic. Tai mobilus prietaisas, skirtas muzikai, kuris į masinę rinką atneša novatoriškas funkcijas. Įgyvendinant NOKIA viziją teikti geriausius įmanomus muzikos potyrius, NOKIA 5800 XpressMusic bus tarp pirmųjų prietaisų, kurie palaiko COMES WITH MUSIC – tai žemę drebinanti NOKIA paslauga, kuri siūlo visus metus naudotis neribojama prieiga prie viso NOKIA MUSIC STORE katalogo.

NOKIA 5800 (gizmodo)

Kalbant apie muzikinius telefonus, žmonės visame pasaulyje pageidauja prietaiso, kuris suteikia puikius muzikos potyrius ir kartu turi daugiau atminties, garsesnius ir galingesnius garsiakalbius, lengvą sinchronizacijos funkciją, ir dar be viso to privalo gerai veikti kaip mobilus telefonas su tiesiogine prieiga prie svarbios kontaktinės informacijos ir turinio. NOKIA 5800 XpressMusic visais atžvilgiais tai išpildo ir leidžia vartotojams prieiti ir dalintis turiniu bet kuriame pasaulio taške.

„Su NOKIA 5800 XpressMusic mes išsikėlėme sau tikslą – sujungti žmones per vieną dalyką, kuris visame pasaulyje mus vienija – per muziką,− sakė Jo Harlow, NOKIA viceprezidentė. −Tai, kokiu būdu žmonės mėgaujasi muzika, skiriasi visame pasaulyje. Turint tai galvoje, NOKIA 5800 XpressMusic suteikia žmonėms laisvę mėgautis patinkančia muzika taip, kaip jiems tai labiausiai patinka“.

Medijos valdymo juosta, Kontaktų valdymo juosta – žmonės tampa svarbiausi

Išnaudodamas jutiklinio ekrano technologijos privalumus NOKIA 5800 XpressMusic pristato „Medijos valdymo juostą“ – patogų išskleidžiamąjį meniu, kuris suteikia tiesioginį priėjimą prie muzikos ir pramogų, įskaitant mėgstamas dainas, vaizdo įrašus ir nuotraukas. Medijos juosta taip pat siūlo tiesioginę nuorodą į internetą ir turinio dalijimosi paslaugą internete. Kadangi NOKIA 5800 XpressMusic palaiko FLASH turinį, žmonės gali naršyti visame internete, o ne tik jo dalyse. Dar daugiau, NOKIA 5800 XpressMusic siūlo visus muzikai būtinus elementus, įskaitant grafinį ekvalaizerį, 8GB atminties kortelę, kur telpa iki 6000 dainų, ir palaiko visus skaitmeninius muzikos formatus, bei turi 3,5mm ausinių kištuko jungtį. Įmontuoti „surround“ stereo garsiakalbiai siūlo patį galingiausią šioje industrijoje garsą.

NOKIA 5800 (gizmodo)

Užtikrindamas vientisą muzikos potyrį, NOKIA 5800 XpressMusic taip pat suteikia lengvą prieigą prie NOKIA MUSIC STORE, kur galima naršyti ir pirkti dainų įrašus (ten, kur paslauga teikiama), tuo tarpu atnaujinta NOKIA MUSIC PC programinė įranga leidžia lengvai perkelti bet kokios muzikos kolekcijos dainas ir jų valdymą.

Novatoriška „Kontaktų valdymo juosta“ leidžia vartotojams pagrindiniame ekrane pasiryškinti keturis mylimiausius kontaktus ir vieno prisilietimo pagalba peržiūrėti paskutinių teksto pranešimų, el. laiškų, skambučių, nuotraukų ir tinklaraščių atnaujinimų istoriją.

„Būdamas pirmuoju NOKIA masinei rinkai skirtu prietaisu su jutikliniu ekranu, NOKIA 5800 XpressMusic keičia „vartotojo sąsajos“ sąvoką į „žmogaus sąsajos“, iš tikrųjų į priekį iškeldamas žmogų. Pavyzdžiui, mes pristatėme NOKIA „Kontaktų valdymo juostą“, kuri yra tarsi skaitmeninė jūsų gyvenimo RSS sklaida, − sakė Harlow. − Pridėdama jutiklinio ekrano technologijos teikiamus privalumus į S60 – pasaulyje pirmaujančią sumaniųjų telefonų sąsają, NOKIA perkelia tai, kas jau pažįstama, ir tam suteikia žmogiško prisilietimo. Mes panaudojome šią technologiją ten, kur ji tikrai prideda papildomos vertės, pavyzdžiui, „Kontaktų valdymo juostoje“, „Medijos valdymo juostoje“ ir pradžios ekrano sumaniose nuorodose į meniu elementus, tokius kaip kalendorius, trumpi aprašymai ir laikrodis.“

Su didžiausia ekrano rezoliucija, įmanoma mobiliame telefone, 3.2“ platus ekranas prikelia gyvenimui nuotraukas, vaizdo klipus ir internetinį turinį, viską rodydamas ryškiomis spalvomis ir natūraliu vaizdo aiškumu. Su 16:9 ekrano proporcija ir 30 kadrų per sekundę vaizdo įrašų peržiūra bei vaizdo įrašymo funkcija, šis prietaisas idealiai tinka VGA kokybės vaizdo įrašymui ir peržiūrai.

NOKIA 5800 (gizmodo)

NOKIA 5800 XpressMusic taip pat turi 3.2 megapikselių kamerą su Carl Zeiss objektyvu, o nuotraukomis ir video įrašais galima dalintis vienu paspaudimu per internetinę bendruomenę tokią kaip SHARE ON OVI, FLICKR arba FACEBOOK. Muzikinio grojaraščio dainų pavaidinimais taip pat galima dalintis per BLUETOOTH, MMS arba internetą.

Muzika žmonėms

NOKIA 5800 XpressMusic palaiko 60 pasaulio kalbų, o tai apima beveik 90 procentų žemės gyventojų. Kadangi visame pasaulyje žmonės naudoja savo telefonus skirtingais būdais, NOKIA 5800 XpressMusic siūlo informacijos įvedimo metodų įvairovę, įskaitant virtualią raidinę skaitmeninę klaviatūrą, virtualią kompiuterinio tipo QWERTY klaviatūrą, rašiklį, o tikriems muzikos entuziastams siūlo lietiklį (elektrą).

NOKIA 5800 XpressMusic pasaulyje prekyboje pasirodys paskutiniojo 2008 m. ketvirčio pradžioje už planuojamą 279 EUR kainą, neskaitant mokesčių ir subsidijų. NOKIA 5800 XpressMusic su COMES WITH MUSIC funkcija bus pradėta prekiauti ateinančių metų pradžioje. Informacija apie kainas bus pateikta vėliau.

Stiprindama potyrius, NOKIA šiandien pristatė keturis naujus muzikos priedus, įskaitant BLUETOOTH ausines ir tris naujas stereo ausines.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)