Ataskaita: Rusijos armija yra „popierinis tigras“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nightbringer 2009-01-29 16:01
Na, visados maniau, kad rusijos galia maseje...
Anonymous 2009-01-29 16:12
Rusijai nekyla joks "modernus pavojus"! Kas cia per boulshitas? Visas normalus pasaulis investuoja i ekonomika ir moskla, bei armijas pritaiko kovai su terorizmu, tik rusija ir panashios militaristines valstybes dar vis isivaizduoja gyvenancios shaltojo karo metais ir laukencios isivaizduojamo priesho.
meslinukas 2009-01-29 16:27
krc.: nevykėliai tie ruskiai - turi tabūną sukriošusių laivelių, tankų ir kitos karo yrangos nuo WW2 ir šaltojo karo užsilikusios ir tiems patiems benzo trūksta... armija irgi kas pora metų keičiasi, retas kare kažką parodytų. o šiaip tai pritariu saydo. tik man tas "terorizmas" nepatinka - didžiausi teroristai mano nuomone žydai, nes jie valdo JAV, kuri visu tuom ir užsiima. be to jų religijoje apgauti ne žydą yra pagirtina, už ne semito nužudymą jie gauna palaiminimą, o jei dar ir kankina tai palaiminimo didesnio susilaukia ir t.t. (jei kam įdomu pasiskaitykit patys, taip pat labai nebloga knyga yra "auka praamžiui")
Anonymous 2009-01-29 16:40
O dabar pagalvok, kiek pati Lietuva turi "sukriošusių" tanku ?
Anonymous 2009-01-29 16:44
2?
SG 2009-01-29 17:06
Labai įtariu, kad šitas straipsnis, tai eilinė vakarų propaganda prieš rytus. Šiaip ar taip, kad ir kaip ten būtų, ne Lietuvai varžytis su Rusija ir ne Lietuvos karinę galią lygint su Rusijos.
Pihas 2009-01-29 17:26
Nežinau kas ten per analitikai, bet čia straipsniukas toks "Liuto tampymui už usų" Rusija tokia didelė tiek resursų ir tik 12 branduolinių povandeninių, vienas lėktuvnešis? ... kažklaip sunkiai suvokiama.... 3% nuo BVP čia mažai?
Aistis 2009-01-29 17:29
Dar vienas judeofobas........
zamzungas 2009-01-29 18:06
visiska PROPAGANDA rusai tiesiog visiskai slepia savo naujas karines technologijas, o na taip kaip amerikonai visur tik rodo savo kiciausius bombonesius vienas lėktuvnešis. Pastarąjį laivą nuolat seka 2 laivai, nes baiminamasi, kad jis gali sulūžti va cia tai visiskas shudas DDDDD o amerikonu lektuvnesius lydi minimum 8 laivai ir vienas povandeninis ir lektuvu eskadrile budi pasiruosus, tai gal del to kad jis isvis nepaplaukia o tik vaizduoja kad plaukia ane??? DD lektuvnesius nuo pat pradziu lydi kiti kariniai laivai nes jie vieni gali nesuugebeti pasipriesinti, o ju net didziausios valstybes turi tik po keleta (amerika 13, rusija tikrai daugiau negu viena) ir kainuoja milijardus. cia tiesiog bando sustumt ant rusijos, man tai juokingiauses tas dalykas kai sako kad rusai gruzinus atakavo su neadekvacia jega tai dabar pagalvokim ka rusam daryt: juos uzpuole kazkoks sudelis turintis kokias 5000 kariu (cia tik pvz) tai tipo jie dabar turi pulti irgi su 5000 kariu kad perdaug ju nenuskriaustu ir auku skaiciu butu apyligis? DDDD tai gal geriau pult su 100000 kariu kad visus greitai sutvarkyt ir niekas ten nekarksetu pasonei, va butent taip rusai padare ir geresnes iseities nebuvo, bet kokiu atveju juk gruzinai pirmi uzpuole tad daugiau klusimu del patirtu nuostoliu neturetu kilti
Anonymous 2009-01-29 18:17
Rusai tikrai turi TIK viena lektuvnesi. Sovietu Sajunga state ir antra, bet nespejo ir jis atiteko Ukrainai, o ta ji paverte kazkuo kitu ir pardave. Amerikos lektuvnesius lydi laivai todel, kad lektuvnesiai patys ginklu beveik neturi, ju pagrindine smogiamoji jega yra lektuvai. o rusu lektuvnesis yra gana stipriai ginkluotas, is tikro tai pusiau kreiseris (ar kas ten..). ir apie visai tai galima pasiskaityt kad ir wikipedijoj(angliskoj ir rusiskoj)..
Anonymous 2009-01-29 18:24
Is tiesu rusai nera tokie silpni, kaip sako kitos kaikurios salys. Rusai visada ruosdavosi ir ruosiasi karinius ginklus, na tai negerai, bet ju ismanymas sioje srityje dideja. pvz. jei ne rusu karingumas, tai Rusija dabar nebutu didziausia pasaulio valstybe. O kai buvo sovietu ir naciu uzkariavimai, rusai elgesi ir buvo beveik tokie patys kaip ir vokieciai, taigi tai nereiskia, kad rusai silpni, juk Vokietija visada buvo ir yra stipri valstybe. Rusai troksta garbes, o visos kitos salys taip pat, bet rusai labiausiai, ir jei jiems kas nepatinka, tai gresia karas. Isvis tie karai negerai, bet jei jau yra, tai reikia kalbėti. Nepritariu kitu saliu nuomonei, isvis kitu saliu menkinimas ir sukelia tuos karus. Su mano nuomone galima gincytis, bet as taip manau, tokia mano nuomone ir tiek.
Anonymous 2009-01-29 18:38
Rusas mano nuomone labiau rupi , kad ju karine technika turetu labai daug galios , o amerikieciams technologijos labiau. Ir tikrai jokia salis nerodys visko ka turi karineje pramoneje , bes kitos salys zinotu ka joms reikia gerint , oi mes " paprasti mirtingieji" kiek nezinom ko jie ten turi
Anonymous 2009-01-29 18:54
na, maciau kadaise laida ir ten lyg ir sake, kad 0
Anonymous 2009-01-29 19:03
eilinis slamstas ir tiek rusai senai rimtai nekariavo tai nera kur parodyt ka gero turi.....
Anonymous 2009-01-29 19:17
Taigi yra sutarimas visam pasaulyje, kad mazinti branduoliniu ginklu kieki. O dabar sitam straipsnyje verkia, kodel tiek mazai turi. Jeigu tik reiktu, rusija greit prisgamintu tukstancius branduoliniu ginklu, nes vos ne kas antras rusijos mokslininkas zino kaip tai padaryti... Be to, kam laikyti armija, jei nenusimato kazkokiu ispudingu kariniu veiksmu??? Kad betvarke ten kariuomeneje, tai gal ir tiesa, bet uztat ju paruostiems spec. daliniu kariams neprilygsta turbut jokie kariai pasaulyje. Gal kas yra mates, kaip ruosiamos melynos beretes ir kaip jie atlieka spec operacijas? Net ir serialo G-unit scenarijus negali prilygti... Paimkim scenariju: JAV vs Rusija. Amerikos kareivis su super duper technologine technika, kuri jam paskaiciuoja kur gali judeti priesas ir tiesiog suklysta, nes pasirodo scenarijus visai kitoks ir jau uz nugaros stovi melyna berete ir perrezia jam kakla. Amerikonai siuncia branduoline raketa, kuri prifarsiruota elektronikos, tuo tarpu rusu hakeriai perima jos valdyma i nukreipia i wasingtona (kadangi tai ju paciu raketa, tai jokie radarai nesusieka ir boom, zusta patys nuo savo ginklo). Rusai niekada neimdavo mase, o butent savo sumanumu ir gudrumu, bei gebejimu isgyventi tokiuose salyguose, kur europos ar amerikos kariai tiesiog neatlaikydavo. Kazkada maciau statistika: amerikeciu geriausi kariai ir rusijos melynosios beretes dalyvavo panasiose karinese misijose, tai pas amerikonus mirdavo 5 is 10, o pas rusus tik 1 is 10. Be to manau dauguma ziuri zinias ir ar kasnors girdejo, kad koks rusu karys zuvo karo lauke? O vat apie amerikieciu karius manau nei vienas esate girdejes, kad zuna net taikos misijose, kur rodos maziausia rizika. Nors gal rusija tiesiog neskelbia sitos info, bet gal ir ne.
ElniaRagis 2009-01-29 19:52
NE rusai niekad neįmdavo karių skačiumi?! Palyginimui per antraji pasaulini karą vokiečių 800 tūkst., rusų 8mil. žuvusių ar paimtų į nelaisve, Rusijos - Suomijos Karas, Suominja 22 830, ssrs- 12 3875 žuvusių vienu žodžiu
kionig 2009-01-29 20:16
Siaip cia paprasciausias savo karines galios rodymas, pridengiant visa tai pratybomis ir panasiai. Nu i tegul jie kiek nori ir demonstruoja savo galia, kas jiem neleidzia ? Pvz amerika jau irgi prisidemonstravo savo galia irake ir ? Prasyko jau antra pralaimejima per visa savo istorija... Rusai pasimoke, taip kad antra karta nelips ant greblio, o ten incidentas su gruzija visaj kas kita Beje, nera ko rusu nuvertint
Anonymous 2009-01-29 20:21
II pasauliniam rusų žuvo 25 mln., ne 8
Anonymous 2009-01-29 20:25
Anonymous 2009-01-29 20:26
Na jau, rusai tikrai daugiausia dėl karių skaičiaus ir laimėdavo Ir čia faktas, o ne kažkieno nuomonė. Dėl dabartinės armijos, tai nieko nesakau, nemanau kad kaip anksčiau šimtai rusų bėgtų į juos šaudančius kulkosvaidžius, šaukdami ŪRRAAAA!!!