„Geležinis kupolas“ virš Izraelio – jau 2010-aisiais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

samokslas 2009-04-09 22:53
Geras dalykas .Bet terroristai sugalvos kaip jy apeit
Anonymous 2009-04-09 23:07
patirta nuostolių dėl žmonių žūties"" yvertino zmones pinigais
Arns 2009-04-09 23:14
jau geriau ivertinti zmones pinigais,negu kaip palestinieciu teroristai: kiek kiekvienas gali kilu sprogmenu panesti
ligonis 2009-04-10 00:30
"...israel launches a faster misile" o jei i juos bus paleista greitesne raketa, nei ju turimos "iron dome" sudety? o tos katiush ar kaip ten tai jau gan neblogu greiciu skrenda. idomu butu pamatyt kaip atrodo visas tas veiksmas numusimo
zamzungas 2009-04-10 01:13
galvok ka kalbi, israeliui aisku kaip diena kokias raketas i juos gali paleist palestina ir greitesniu jie tikrai negaus, beje jos ena priespriesa.
Tas_pac 2009-04-10 01:15
O tos "Katiušos" ne tos pačios kurias pradėjo naudoti 1942m. raudonoji armija ir buvo pramintos Stalino vargonais?
Anonymous 2009-04-10 06:57
bijosiu dbr virs izraelio skraidyt..nes jai sistemoj ivyks klaida ir lektuva ji sumaisys su raketa...
meslinukas 2009-04-10 08:47
taigi žydai vertino šiaip jau nervas ima - žydams padeda kone visas pasaulis (verčiamas amerikos), nors žydai ten okupavo tas teritorijas, ir apskritai - dėl visko patys yra kalti, o arabams (nors jie ten daxuja naftos išgauna) nepadeda niekas. netgi ginklų nepardavinėja. tegu kas nors man paaiškina, už ką žydai nusipelno tiek pagalbos? nes vienintelis paaiškinimas, kurį aš randu tai yra tai, kad jie tupi JAV ir kitų šalių bankuose ir valdžiojse. jaučiu nustotų JAV remti Izraelį, tai JAV baigtūsi krizė, o Izraeliui būtų pizė sėkmės arabams, tikiuosi kad jiems pavyks atgauti bent dalį okupuotų žemių.
samokslas 2009-04-10 10:45
Na ka reik laukt kol atsiras darvienas A.Hitleris .Tada vel viskas bus gerai
Anonymous 2009-04-10 11:28
Žydrai protingi, jie gerai susidraugavę su įvairių šalių aukštuomene, valdžia. O arabai patys JAV puldinėja. Todėl ir remia Izraelį. Beto JAV pasinaudos Izraelio sukurta PRG, ar bent patirtim Greitesnės raketos nepadarys, juk ji turi panešti didelį progmenį, o priešraketinė tik raketą ištaškyti.
Anonymous 2009-04-10 12:05
taigi žydai vertino šiaip jau nervas ima - žydams padeda kone visas pasaulis (verčiamas amerikos), nors žydai ten okupavo tas teritorijas, ir apskritai - dėl visko patys yra kalti, o arabams (nors jie ten daxuja naftos išgauna) nepadeda niekas. netgi ginklų nepardavinėja. tegu kas nors man paaiškina, už ką žydai nusipelno tiek pagalbos? nes vienintelis paaiškinimas, kurį aš randu tai yra tai, kad jie tupi JAV ir kitų šalių bankuose ir valdžiojse. jaučiu nustotų JAV remti Izraelį, tai JAV baigtūsi krizė, o Izraeliui būtų pizė sėkmės arabams, tikiuosi kad jiems pavyks atgauti bent dalį okupuotų žemių. Manau žydams padeda ne dėl to, kad nori padėti, o dėl to, kad kol kas kitos išeities neturi... http : //www .balsas .lt/komentarai/241638/1 radau čia įdomių komentarų apie žydus. Ypač sudomino komentaras apie žydų tikėjimą, net nežinau tikėt tuo kas ten parašyta ar ne..
zamzungas 2009-04-10 13:47
tos pacios, gal kiek naujesnoio modelio. iskur te palestiniedciai gaus ka nors modernaus
Anonymous 2009-04-10 14:19
na zydu pakalikai, is vidaus sunaikins ta sutve smirdziu
meslinukas 2009-04-10 15:00
Svečias - dėl talmudo nemeluoja. draugas buvo atsinešęs mokyklon vertimą į anglų kalbą. pzdc. šiaip labai patarčiau visiem paskaityti pradžiai "auka praamžiui" - pradžiai labai nebloga knyga (LT kalba). jei pasidarys įdomu paskaitykite Henrio Fordo "tarptautinė žydija" (bet šitą vargu ar LT kalba rasite) tiesiog kad suprastumėte su kuom reikalą turite. labai neblogų komentarų ten yra. ir tie, kurie varo ant valdžios ir žydų ten daugumoje nemeluoja. būtent dėl to ir padeda JAV Izraeliui, kad žydai valdo JAV federalinį banką(vadovas žydas), JAV valdžią (bušo senelis ar tai tėvas buvo vienas iš stambiausių JAV bankininkų ir nebendrauti su Rotšildais ir Rokafeleriais tiesiog negalėjo), Vokietijos valdžią (prisiminkime A.Merkel kalbą Izraelije), SSRS irgi žydai ir jų palikuonys valdė (dar prisiminkime, kad SSRS žlugimą Putinas laiko didžiausia Rusijos nelaime), Šveicarija tiesiog bankininkų lizas (kas didžiausi, turtingiausi ir įtakingiausi bankininkai???). čia tik svarbiausi pavyzdžiai (pateikti labai paviršutiniškai), o dar yra begalės kitų. pvz.: prieš WWI ir WWII daugumą ginkų ir chemijos gamyklų supirko žydai. pažiūrėkite zeitgeist - nors ten ir neįvardija kas dėl tų visų karų kaltas (kitaip jiem tuoj pat bylos pareitų), bet praktiškai visur galima kaltinti žydus, nes jie visur buvo įsivėlę. ir buvo ne šiaip "atsitiktiniai praeiviai", bet patys sėdėjo ir tebesėdi viso to viršūnėje. beje, jeigu manote, kad toks mažas kiekis žmonių negali turėti tiek daug valdžios ir daryti tiek daug įtakos, tai pagalvokite: turtingiausios 235 (ar tai 225) šeimos valdo ~pusę pasaulio turto. samokslas: vargu ar atsiras toks kaip Hitleris. Tokie žmonės atsiranda labai retai. o ir laikai jau nebe tie - dabar jei nori žmonėm įtakos padaryti, tai ėjimas į gatves ir kalbų sakymas niekuom nepadės - reikia pakliūti televizijon, o ten vėl atsitrenki žydijos sienon. - niekas nenori, kad per televiziją kas nors pasakytų tiesą, niekas nepriims straipsnių, kuriuose kur nors kaltinami žydai į laikraščius. bet kaltinti SSRS ar Vokietiją ar dar ką nors galima. argi nepastebėjote, kad absoliučiai visoje spaudoje žydai gali būti tik aukos arba talentingi "geradariai" žmonės. daroma viskas, kad tik vilką avies kailin įvilkti. tiesa, negaliu kaltinti visų žydų. kai kurie jų nekalti. Hitlero klaida buvo ta, kad užuot ėmęs viršūnę (kuri tupėjo Amerikoje) jis ėmėsi smuliųjų žydelių. užtai dabar ir yra "blogio įsikūnijimu" laikomas.
Tas_pac 2009-04-10 19:27
Jūs net nesuprantat koks lbogis yra arabai su savo liguistu islamu. Aš laikiausi neutralios nuomonės apie žydus iki šiol, bet dabar man jie patinka nes nesitaiko su teroristais. Žydų vietoje per visą istoriją būčiau neatidavės nė metro žemės. Arabai islamizuoja Europą todėl aš palaikau žydus kurie vienintelei tam priešinasi. Žydai daug ko pasimokė iš Holokausto.
Dvigubas nulis 2009-04-11 11:51
Nu va blyn, ir vėl nuskriaudė Vokiečius ar SSRS. Nei jie cheminius ginklus naudojo, nei jie į Sibirą žmones vežė, nei jie žmonės žudė.. O štai, žydai, visus dabar skerdžia, tuoj atominę paleis. Galima tik pasidžiaugt, kaip žydai sugeba valdyti pasaulį be karo. Vokiečiai ar SSRS (nu tie, nekaltieji) bandė primityviomis priemonėmis užvaldyt pasaulį - karu, ir tai, nesugebėjo. O šiaip, tai džiaugiuos, kad gyvenu ne prie Hitlerio. Nes dar ne ta plaukų spalva arba ne ta akių spalva, kuri priimtina pas Hitlerį, tai iškart į šiltnamį su žydais kartu pasisvečiuot
meslinukas 2009-04-11 19:56
plaukų ir akių spalva tai dar ne esmė. aišku, jeigu reikalavimų neatitiks, tai nepakliūsi į ten tuos elitinius dalinius, bet gyventi laisvai gali. sako, kad atseit IIIReichas per WWII sunaikino 4mil žydų. bet kodėl tada tai yra genocidas, o jau Ukrainoje tai jau kažkaip nieko tokio ir niekas apie tai garsiai nekalba, nors ukrainiečių žuvo ~7milijonus? ir apskritai ten 4mil žydų jokiais būdais būti negalėjo. galų gale - buvo tuoti 7 metai, tai kas kaltas, kad jie neišsineždino? o Ukrainoje ne taip buvo - ten su Ukrainiečiais niekas nesiterliojo - viskas įvyko per 2 metus praktiškai. SSRS tikrai neginu - žydai, jų palikuonys ir padėjėjai ją valdė. siūlyčiau paskaityti knygą "žydai už Stalino pečių". o vat IIIReichą ir Hitlerį ginu ir manau, kad viskas ten tvarkoje buvo (pažiūrėk vien tik kaip ekonomika kilo). tik vat su ta Lenkija labai apsigavo Hitleris. beje, kodėl sakai, kad žydai valdo pasaulį be karo? juk vyko surežisuoti WWI, WWII, Vietnamo karai, o dabar dar specialiai sukurtas karas su "terorizmu" ir ekonominis (krizė) vyksta. (pažiūrėk zeitgeist) na, kadangi mano aną postą ištrynė, tai trumpai pasikartosiu - tegu arabai sėdi savo vietoje (Arabijos pusiasalyje ir pan., o ne kokioj Vokietijoje) ir niekas ten jų tikrai nekibins. Tas_pac žinai tokį Salahadiną? - labai puikus, protingas ir garbingas žmogus buvo. o žydai turi tarptautinę mafiją, iš kurios sąžiningumo tikėtis neverta. be to, kaip jau minėjau, arabai valdžion nelipa ir nespekulioja.
Dvigubas nulis 2009-04-11 20:11
Mano nuomone, apie Ukrainą yra nutylima dėl tos priežasties, jog Rusija to nepripažįsta. Vokietija, kaip žinome, kalbant apie žydus, savo nuodėmių neneigia. Vien dėl to juos, kaip tautą, daug labiau gerbiu nei rusus. Man žydai nekliudo. Tiesa, gal kai kur per daug nori (kaip kad kapinių ar turto klausimas Lietuvoje), bet vis tiek jiems neapykantos nėra. Daug BVP skiria mokslui, išsilavinusi tauta.
Tas_pac 2009-04-11 20:17
Kilo. Už iš žydų atimtus pinigus.
Retry 2009-04-11 22:45
Kilo? Kilo tik dėl karinės pramonės...