Šiaurės Korėja atnaujina branduolinių ginklų kūrimo programą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaliamonXP 2009-04-16 13:25
Amerikonai numete net dvi atomines. Ir ka...? O gi nieko, visi tyli. Cia kazkokia propaganda, kad viskas gerai bus, pasauliniu karu daugiau nebebus... Bus dar visko... Mano nuomone, kuo jie labiau engia ta siaures koreja tuo ji labiau spyriojasi, pradetu biski skaitytis tai gal normaliaiu viskas butu (kaip bebutu keista, bet filmas "The Incredibles" tai labai neblogai iliustruoja). Daug mes ko nematom, paprasti zmogeliai, plauna smegenenis ziniasklaida ganetinai neprastai... Pacios tos didziosios valstybes kisa kitiems pagalius i ratus, o kai mazesniems truksta kantrybe ir pradada daryt kazka, tai tuoj pat apjuodina, kad "siaubas, nuprotejes rezimas, tik ir nori visus mus nuzudyt". Tada nebematai prieasties ir pasekmes santykiu (nes apie priezastis visi tyli) ir paprastiems zmonems atrodo, kad tiesiog "is niekur" jie sugalvoja visokias blogybes krest.
YoYo 2009-04-16 14:57
Nu ir ką? Numetė JAV dvi atomines, bet su priežastimi. Nors jau ir taip matėsi, jog Japonija kapituliuos, bet ji toliau priešinosi, toliau žudė visus, kas jiems prieštaravo, toliau kankino žmones... Reikėjo juos kažkaip pamokyti, parodyti, jog ne, taip mano mielas drauge nebus. Ir parodė JAV savo galią. Žinoma, nepritariu ir nepateisinu tokio poelgio, bet išdalies jie to nusipelnė... O Š. Korėja tai nesąmones daro. Žmonės iš ten bėga, gyvena jie žiauriai prastai, šalis praktiškai bankrutuoja, nes viską kišą į karo pramonę (kartoja SSRS klaidas) ir dar drįsta viešai grąsinti. Tokias komunistines valstybes reikia tramdyti. Kodėl pvz. Kuba nesimaivo prieš supervalstybes? Nors jie ir komunistai, bet jie turi šiektiek proto
YoYo 2009-04-16 14:59
O 3 pasaulis karas jei bus, tai jis bus kibernetinis Dabar viskas paremta kompiuteriais ir inernetinėmis sistemomis. Sužlugdyti valstybės ekonomiką pasisamdžius kiečiausių hakerių grupuotę - gana nesunku.