„Windows 7“ vartotojus pasieks jau šią vasarą?  (41)

Nors „Microsoft“ nekomentuoja galimo ankstesnio nei planuota naujos operacinės sistemos „Windows 7“ išleidimo termino, neoficialiai skelbiama, kad jos galima tikėtis jau šią vasarą, praneša „Techradar.com“. Tai gali būti teisingi gandai, nes panašu, jog kompanija jau mąsto apie sekančios versijos kūrimo darbus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft Partner Program“ svetainėje ir „Windows 7 Forum“ pasirodantys pranešimai leidžia manyti, kad „Windows 7 RC (Release Candidate)“ versija gali būti išleista jau pačioje gegužės pradžioje. Jei tai tiesa, tai patvirtintų, kad galutinė „Windows 7“ versija gali būti parengta jau vasaros viduryje, pastebi leidinys.

Nors pranešimų, kad bandymams skirta „Windows RC“ versija bus išleista gegužės 5 dieną, bendrovės atstovai nekomentuoja, „Microsoft“ jau yra ją pateikusi „Windows RC“ savo partneriams, tarp jų bendrovei „Dell“. Taigi šiuo požiūriu galutinės versijos pasirodymas šią vasarą yra visiškai logiškas, teigia „Techradar.com“.

Be to šiomis dienomis bendrovė „Microsoft“ savo svetainėje paskelbė siūlanti darbą patyrusiems programinės įrangos testuotojams, norintiems plėtoti naują „Windows“ versiją, praneša „Neowin.net“. Ji sąlyginai pavadinta „Windows 8“.

„Mes netrukus imsimės esminių „Windows 8“ patobulinimų, tarp kurių bus inovacijos, leisiančios pasiekti tikrą perversmą prieigos prie įvairiuose įmonės biuruose esančių failų“, - sakoma „Microsoft“ skelbime.

Jame taip pat teigiama, kad šiuo metu vykdomi darbai, susiję su būsimosios OS pagrindinėmis galimybėmis, įskaitant suderinamumą su klasteriais ir vienpuse failų replikacija. Esą siekiant dar didesnio našumo taip pat bus pagerintas sistemos branduolys.

„Microsoft“ laikosi ankstesnės savo politikos kas 3 metus pateikti rinkai savo naują operacinę sistemą. Nors naujausi pranešimai leidžia manyti, kad galutinė naujausios „Microsoft“ OS „Windows 7“ versija gali būti užbaigta dar šios vasaros viduryje, oficialiai bendrovė planuoja „Windows 7“ pateikti rinkai šių metų pabaigoje arba 2010 m. pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (41)

Susijusios žymos: