Prancūzijoje patvirtintas įstatymo projektas dėl „piratavimo internete“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

V3nom 2009-05-13 21:04
Kas per marazmai čia prasidėjo? Jei pradės filtruoti intenetą, intenetas praras savo dvasią. Nuo pat pradžių jį kūrė žmonės žmonėms ir kiekvienas galėjome įdėti dalį savo darbo į jį, o dabar visos tos muzikinės kompanijos ir politikai nori nustatyti ką galima siųstis, o ko ne. Gal greitai ir savo nuomonės, nepalankios sistemai ar politikams, nebegalės pareikšti. Toks filtravimas ir vartotojų persekiojimas sustabdys wifi prieigų kūrimą, nes jei nors vienas prisijungęs siųsis nelegalius failus kanalas bus išjungtas. wtf. Internetas buvo vienintelė vieta, kur žmonės galėjo perskaityti nefiltruotą informaciją ir pasislėpti nuo kraujasiurbių korporacijų. Nesitikėjau, kad 2009 bus interneto mirties metai.
galvotas 2009-05-13 21:35
nu gal ne šie metai bet jei taip ir toliau tai už kokiu dviejų metu galima laukti ir mirties.nes gerai tu pasmprotavai jei nebeleis siųstis piratines muzikos, filmu ir t.t. (nors mes ir žinome kad tai negerai) palaipsniui tai gali išaugti ir į interneto katastrofa... nes kolkas dabar inernetas buvo viena is nedaugelio (jeigu nevienintele)vietų kurios per daug nevarže istatymai...bet aišku dabar mes internetu galime daryti daug daugiau todėl daugiau už tas galimybes ir mokame...
Analog 2009-05-13 23:43
Nesinervuokit! Internetas nemirs.
slicKrox 2009-05-14 02:03
Gal ir nemirs, bet progresą / tobulėjimą tikrai labai sustabdys, kai vartotojams nebereikės spartaus interneto, o tai juk liečiąsi su labai daug skirtingų technologinių atšakų, kas ateityje tikrai pakenktų. Pvz nors ir su CERN, kuriame yra naudojamas revoliucingas spartusis duomenų perdavimo būdas / tinklas, o juk, jei internetas ir duomenų perdavimas taip sparčiai netobulėtų, tai šiai dienai CERN‘e to nebūtų.
Tir4elis 2009-05-14 12:11
Na ko iš jų norėt.. Prancūzai.. Kada jie ten nustos isterikuot ir pradės galvot? :\ Na, vadinas kelias lieka vienas. Siunčiamos informacijos kodavimas, uždari vartotojų tinklai, bei naujų sistemų kurios leistų siųst ką nori kūrimas.
vytautas39 2009-05-14 14:36
Nieko čia tokio,mūsų laužėjai užkoduos siunčiamą informaciją,reikalui esant sukurs naujus PTP tinklus.Tarp kitko galima slėpti IP. O šiaip neriam į Linux ir nebus problemų su softu ir saugumu.
Manoakys 2009-05-14 16:43
Tik aš nesuprantu, atjungs internetą ir pas kitą int. tiekėją negalėsi pereit? O kaip dėl "prepaid" Kortelių su mobiliuoju internetu?