Konferencijoje „Login2009” pranešimus skaitys „Google“ atstovai  (0)

Birželio 4 d. Vilniuje, „Siemens“ arenoje vyksiančioje interneto ir tinklaraščių konferencijoje „Login2009”, savo ilgamete patirtimi dalinsis interneto ir paieškos sistemos „Google Inc.” atstovai Dmitry‘jus Sholomko (Ukraina) ir Austėja Blaževičiūtė (Lietuva).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Būsimiems konferencijos dalyviams jau galime pranešti malonią naujieną – po ilgai vykusių derybų su pasaulio gigante „Google“, apie galimybes panaudoti žymiausią paieškos sistemą tinklaraščiuose, konferencijoje pranešimus skaitys ypač vertingą patirtį sukaupę šios bendrovės atstovai, – neslepia džiaugsmo konferenciją „Login2009“ organizuojančios VšĮ „Co" direktorius Arnoldas Rogoznyj.

Ne vienerius metus su Rytų Europos regiono šalimis dirbantis „Google Inc.“ informacinių technologijų ir skaitmeninės rinkodaros ekspertas D. Sholomko apžvelgs šiandieninę internetinės rinkodaros padėtį bei ekonominės situacijos poveikį internetui bei tinklaraščiams, ir pateiks būdų, kaip dabartinėje situacijoje būtų galima pasinaudoti „Google“ paieškos sistema, teigiama pranešime spaudai.

„Google Inc.“ kompanijoje su lyderiaujančiais Baltijos regiono reklamos specialistais bei žiniasklaidos planavimo agentūromis dirbanti A. Blaževičiūtė konferencijos metu pristatys savo internetinės reklamos strategijų kūrimo bei įgyvendinimo patirtį. Taip pat pateiks praktinių pavyzdžių, kaip naudojantis internetinės paieškos sistema „Google“ bei jos turinio tinklu, įgyvendinti sėkmingas reklamos kampanijas tiek internete, tiek ir tinklaraščiuose.

Konferencijoje „Login2009“ savo vertinga patirtimi taip pat dalinsis žymus JAV marketingo specialistas ir buvęs „Apple“ darbuotojas Steve‘as Chazinas (Steve Chazin), geriausi Lietuvos rinkodaros ir reklamos specialistai – Ramūnas Šablinskas, Darius Bagdžiūnas, Dainius Blynas, Paulius Rymeikis, Artūras Olšauskas, Vladas Sapranavičius. Konferencijos pranešėjai – Artūras Račas, Džiugas Paršonis ir daugelis kitų – apžvelgs socialinių tinklų vystymąsi, nagrinės tradicinės žiniasklaidos ir socialinių medijų sąveiką, jų pritaikymo versle, reklamoje ir komunikacijoje galimybes. Konferencijoje bus pristatytas naujausias Lietuvos tinklaraščių tyrimas. „Login2009“ vainikuos „LOGIN interneto ir tinklaraščių apdovanojimų 2009“ laimėtojų paskelbimas. Plačiau apie renginį galie paskaityti čia ir čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: