AMD pristatė pirmąjį "DirecX 11" palaikantį grafikos procesorių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

O vardas? 2009-06-03 12:49
O ka nuotraukoje veikia Avivo converteris?
ligonis 2009-06-03 13:09
gerai pasake, kad zada islaikyti lyderio pozicija dx11 palaikanciu produktu terpei. kad kolkas nera konkurentu
immortallt 2009-06-03 13:31
Mano kompas dar 10 nepalaiko Bet saunuoliai, jei is tikruju veiks greiciau nei iprastas
kionig 2009-06-03 14:21
ATI
krimon 2009-06-03 15:06
Saunuoliai! Dabar net neabejodamas rinkciausi AMD vaizdo plokste... Jau kuri laika jie demonstruoja puikius rezultatus.
M.Mantas 2009-06-03 19:06
Koks čia šaunumas, net naujausią kompą perki su mintim, kad jis jau pasenęs
ADIDAS 2009-06-03 19:33
JO PRITARIU KAD NERA JOKIO SAUNMO.IR DAR ATI KIEK TEKO GIRDET LEVAI ZAIDUS VELKA BEI NEINA SU GRAFINEM PROGRAMUSKEM NORMALIAI DIRBT, NET JEI TURI VIRS 4 GIGU RAMO, NVIDIA GEFORCE VALDO IR VALDIS VISADA
sz520qm 2009-06-03 19:38
Pirma rašyti išmok, po to argumentuoti mintis, o tada jau ir gali reikštis...
ADIDAS 2009-06-03 20:21
O TU ISMOK TOLERANSIJOS. O JEI ARGUMENTU NEMATAI TAI AS NEKALTAS, JUOLABIAU GI TESTUOJA ZMONES TIEK NVIDIA TIEK RADEON IVAIRIOSE ASPEKTUOSE.IR IRA KRUVA IRODIMU, KAD NVIDIA LIDERIAUJA, O KITOS FIRMOS VELKAS IS PASKOS, KADAISE PAMENU VOODO BUVO GERAS DALIKAS ALE JO JAU NEBERA
laimius 2009-06-04 02:39
Na aš kažkaip kaip tik priešingai rasdavau pateikta kad ATI geriau nei NVIDIA ne tik kainos ir kokybės atžilgiu bet ir sparta. Matyt čia priklauso nuo šaltinio šališkumo, bet pagal panašius abėjų modelius ir kiek pačiam perkant pc teko girdėti, tai jei nori dirbti rinkis ATI kur gauni didesnius skaičiavimo pajėgumus, o jei žaisti NVIDIA. Šių firmų produktus iš kurių aš rinkausi (ką gaunu už ta pačią kainą) ATI rodė gerokai geresnius testų rezultatus, o NVIDIA palaikė naujesnias technologijas. Pasirinkau ATI produktą ir kažkodėl būdavo šiek tiek problemų tarkim su senais žaidimais, kaip starcraft, bomberman, bet čia jau spėju draiverių problemos buvo. P.S adidas jei jau taip kategoriškai teigi kad ATI šūdas ir yra "krūva įrodymų" tai numesk bent keletą, o tikrai atrodo kad tavo pasisakymas neargumentuotas, mano irgi bet aš kategoriškai neteigiu, tik išsakau nuomonę. Be to net pastarasis straipsnis rašo priešingai.
Tir4elis 2009-06-04 11:59
Iki šiol visur ir visada dėdavau į kompiuterius tik NVIDIA vaizdo plokštes. Iki pastarojo meto. Kai kolegos kaip galimą pasiūlymą davė padirbt su naujesnėmis ATI plokštėmis. bandėm su AUTOCAD'u dėliot ir modeliuot įvairias 3D daiktų grupes, jų masyvus sukiot ir dėliot. Nustebino net nelabai brangių plokščių sparta. Su žaidimais bėdų nepastebėjom. Vienas projektuotojas bandė savaip. Keletas Autocad'o brėžinių fone ir Nauja Lineage 2 versija su nustatyta geresne grafika. Ir žaidė ir dirbo tuo pat metu. Darbo kokybė visai tenkino, žaidimo irgi. Sakykit, ką norit, bet kaip mat perėjau į perkančių ATI pusę .
ADIDAS 2009-06-04 14:46
NA JOA,EGZISTUOJA DAUG TESTUOTOJU TIEK ZURNALUOSE TIEK SIAIP KOKIAM POPULERIAM PORTALE,BET KAD IR KA BESAKYSI VIS TIEK KIEKVIENAS JU YRA DAUGIAU AR MAZIAU SALISKAS,BE TO PATYS KUREJAI IRA SUENTERESUOTI VARYT REKLAMA KAD MAT JU PRODUKCIJA GERIAUSIA IR VEIKIA SAMONINGAI TUOS TESTUOTOJUS.JEI JU IR YRA NEPRIKLAUSOMU TAI TIKRAI MAZUMA.VA IR DABAR KAD IR TAM PACIAM TECHNOLOGIJOS.LT NUEINI IR JEI RANDI KOKIA SPECIFINE TEMA,KAD IR NAMU APSILDIMAS,TAI ISKART SONE MATAI,KAD CIA KAZKOKIOS PRIVACIOS IMONES PATARIMAI.PRITARIU,KAD KOKIBISKA INFORMACIJA SIUO ATVEJU GALI PATEIKT TIK KVALIFIKUOTS SPECIALISTAS,BET TIK TIEK IR NOR PASAKYT KAD VISKAS YRA PERSMELKTA DAUGMAZ REKLAMA.NESAKAU KAD TAI IRA BLOGAI.BET VEL GRIZTANT PRIE VAIZDO PLOKSCIU TAI IRGI NORIU PASAKIT,KAD NERA VISKAS TAIP VEINAREIKSMISKA,IRA KELI STAMBUS SIOJ RINKOJ OLIGOPOLISTAI IR JIE PERKA TAS ANALIZES.JOKIU BUDU NENORIU PASAKIT, KAD MANO RASTA INFORMACJA,KAD NVIDIA GERESNE UZ ATI YRA TEISINGA,O KITOS NE,BET NU TEN CIUJU ISAMIAUSIAI PALYGINTA.IS PAGRINDO DAUGELI BUVAU RADES VOKISKUOSE PORTALUOSE,BET DABAR AS TAU ANT SMUGIO URL NEPARASISIU.PAGOOGLINK IR RASI
ElniaRagis 2009-06-04 16:18
Tokie tavo ir argumentai Adidas, google visko rasi, o tu parodyk konkrečius testus, nes dabar tavo šnekos labai jau neargumentuotos, ir dar išjunk Caps Lock, nes labai jau nepatogu skaityti tokį raštą
kionig 2009-06-04 16:30
Geriausias budas atkersyti idiotui - tai nekreipti i ji demesio. Taigi nekreipiam i ta individa demesio
zet 2009-06-04 18:27
nutariau ir as isikisti, nes mano nuomone, komentarai cionais nelabai atitinka tikroves. pradesiu nuo directx 10. Kaip buvo pranasaujama, kad tai sukels vaizdo revoliucija, praktika parode, kad realybe vos juntama, o daznai net neigiama. Tai nereiskia, kad directx 10 blogesnis uz 9. Tiesiog reikia laiko, kurti produktus siai technologijai, isisavinti pliusus. Net zaidimas crysis, kuris atseit full grafika leido pasidaryti tik ant 10 drx, tai dare dirbtinai. Nes galima atsisiusti configa, kuris uzdeda max grafika ant 9drx. Tad skirtumas juntamas tik ziurint pro padidinimo stikla ir framu padaugeja irgi, tik ant popieriaus. Tikekimes, directx11 seksis geriau. Kalbant apie ATI ir Nvidia, tai ju pajegumai panasus. Bent anksciau, nvidia visada prasciau vare ant max AA. Ir jei kokiuose testuose lenkdavo IT, su 0 ar 4AA, tai su 8AA jau s maldavo. Dabartiniai nvidia gtx jau taiso sita padeti. Kalbant apie AA (sitas daiktas daro, kad linijos atrodytu tiesios (na isskyrus horizontalias ir vertikalias,nes jos ir taip tiesiog), tad su maximalia rezulicija AA poreikis mazeja) o kas turi rezuliucijas virs 2000 tai manau isvis nebutinas. Tad uzdejus visus max AA ir AF ati kur kas geriau atrode. Kas buvo nepatikima, tai ausintuvai pas ati, nors cia vel, reiktu ziureti i gamintoja. Dar anksciau ati veluodavo su draiveriais, nors nvidia irgi neauksine. Pvz tam tikri modeliai tik palaike 10drx, nors naudojo senesniu chipus, reiskias, reikalas pagrinde pgrograminis. Kaip kazkas sake darbui ati, zaidimams nvidia, siaip visa laika buvo atvirsciai, cia tik vienu metu kai zaidimuose nvidia lenktyniavo. Mano megstamiausias saitas yra techniniais klausimais sis : http://www.extremetech.com O siaip smagu, kad vysta arsi kova.
zet 2009-06-04 18:48
beje, pastaruoju metu buvo geriausia plokste ant max nustatymu ir max rezoliucijos 4870 X2. Idomu kaip siandien, nes padetis gali keistis kas minute (na kas puse metu )
terarytux 2009-06-04 19:03
Regis DirectX 11 atneš naują galimybę: bus galima atlikti skaičiavimus panašiai kaip dabar tai galima padaryti su CUDA. To anksčiau tikrai nebuvo, o tai šioks toks pliusas prieš DX10.
zet 2009-06-05 09:42
na taip, drx10 pries 9 irgi turejo papildomu pliusu, bet tie pliusai dar iki siol nera pilnai isisavinti.
O vardas? 2009-06-05 11:46
O siaip nvidia visada labai sunkiai tvarkydavosi su AA ir aukstom rezoliucijom, tad tie kas turi didziulius display'ius visada turetu rinktis ATi gamini.
Smėlis 2009-06-05 12:27
ADIDAS, apie kažkokią gramatiką komentaruose, pas tave tai net neverta kalbėti. bet ne tame esmė. ant klaviatūros yra toks nuostabus mygtukas Caps Lock. pasinaudok juo ir išjunk didžiąsias raides. dabar labai susireikšminęs atrodai. jei dar pamatysiu Caps Lock'u paršytus komentarus - trinsiu. ačiū už dėmesį.