„Google“ vėl žvalgosi į Lietuvą  (9)

Lietuvoje pirmą kartą viešintis vienas iš aukštų pasaulinio garso interneto paslaugų bendrovės „Google“ vadovų teigia, kad kompaniją domina Lietuvos rinka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinių teigimu, artimiausiu metu Lietuvos valdžios atstovai ketina susitikti su šios kompanijos atstovais.

„Google“ verslo plėtros vadovas Rytų Europai tvirtina, kad Lietuva įdomi rinka. Tačiau iki šiol stambesnės šios pasaulinės kompanijos investicijos Lietuva aplenkdavo. Neseniai įmonė investavo milijonines sumas į kaimyninę Lenkiją, kur įdarbino beveik 300 žmonių. Lietuvos rinka esą šiuo metu tyrinėjama.

„Mes labai domimės Lietuva. Mes iš ties labai norime sužinoti, kas dedasi šioje rinkoje, kaip čia viskas vyksta. Kaip mes galime padėti šiai rinkai plėtotis. Tačiau tai dar nereiškia, kad kitas mūsų žingsnis bus iš kart čia investuoti“, – kalbėjo „Google“ verslo plėtros vadovas Rytų Europai Dmitrijus Šolomko.

Tačiau kitą savaitę kalbėtis dėl galimų investicijų į Londoną vyksta ūkio viceministras. Šaltinių teigimu, numatomi pokalbiai ir su „ Google“ atstovais. Ūkio ministerija išlieka paslaptinga.

Su „Google“ būtų įdomu pasišnekėti, pirmadienį antradienį aš būsiu Londone. Ten susitinku beveik su 20 potencialių investuotojų. O jeigu „Google“ mes įdomūs, tikiuosi susitiksime ir su jais“, – kalbėjo ūkio viceministras Arnoldas Burkovkis.

Prieš porą metų „Google“ jau žvalgėsi investicijų Lietuvoje, vėliau kalbos apie tai nutilo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
Autoriai: Giedrius Simonavičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: