Uždarytas didžiausias Prancūzijoje torrent trackeris „SnowTigers“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vyckas 2009-06-09 21:26
Mano galva visos tos organizacijos pacios sau kasasi duobe, jei prades liesti paprastus vartotojus.
Rimvydas 2009-06-09 22:17
Nesąmonė liesti paprastus vartotojus.. Jei mums pasiūlo arba randame kažką nemokamo,tai mes ir imame. Nejau būtų žmogus apkaltintas vagiliavimu, jei prie savo namų rastu pamestą CD?
Neomidis 2009-06-09 22:37
labai teisingai prancuzai daro. galetu ir lietuvoj taip but
lgtech 2009-06-09 22:40
ateis laikas ir didzioji linkomanijos siena grius.
Arns 2009-06-09 23:02
jei noretu ir dabar priciupu, taciau realiai nei i kalejma pasius, nei ka prisiteis, tad kam vargti, geriau palauks kol atitinkami istatymai bus prastumti, o tada jau zinos kur ir ko ieskoti
femto 2009-06-09 23:55
taip paprastai Linkomanjos nepaimsi , yra jau senai yra UAB "n5" kaip ir torren.lt - UAB "Torrentas" ,
Mitas 2009-06-10 00:50
Dabar aš pagalvojau, kad autorių teisės tik priedanga. Viskas daroma siekiant kontroliuoti informaciją.
apocalipso 2009-06-10 01:03
Iki šiol EU pasisakė prieš interneto ribojimą ir vartotojų sekimą. Renkamas naujas EU tai žiūrėsim kaip dabar bus. Patys žinote kiek LT priklausoma nuo EU. Tereikia istatymų ir visos LM, Torrent.lt grius.. Tad nereikia čia sakyti 'lengvai nepaimsi' ar pan.. snow tiger vartotojai taip pat manė..
Micro03 2009-06-10 02:26
"..artimiausiu metu baudžiamojon atsakomybėn gali būti patraukti paprasti „SnowTigers“ naudotojai." Čia jau tokia nesąmonė paraše kad bbd.. Ner žodžių..
wilkas 2009-06-10 08:49
tiesa sakant paprastas vartotojas nekaltas tik tol, kol internete "ima ka randa" ir neplatina nelegalios programines irangos. Deja tokiuose trackeriuose, kaip torrent ir linkomanija, reik palaikyti savo atsiustu / issiustu duomenu ratio. Issiustu duomenu kiekis gali buti geras pagrindas prisiuti nelegalios programines irangos platinima.
Neodan 2009-06-10 09:12
Linkomanija jau karta bande patraukti i baudziamaja atsakomybe, taciau, kolkas dabartinei istatymai prokurorams to neleidzia padaryti. Siaip draudziama naudoti/laikyti nelegalius dalikus, taigi manau i tuos dalikus ieina ir piratine programine iranga bei audio/video failai, o kaip zynia, nezinojimas nuo atsakomybes neatleidzia. Tik aciu dievui, kad kolkas lietuvoje paprasti zmones kolkas turi sioke tokia nelieciamybe. Jei labai nores, greitai visus tokius trekerius uzlenks.
Windas 2009-06-10 10:12
Del programines irangos kiek zinau tu gali nusipirkti zaidima tu ji gali nulauzti gali perdarineti ir t.t. tik ne platinti. Platinimas yra draudziamas o ne turejimas na nebent tai vaiku pornuxa. Kiek zinau ja tureti yra draudziama... O del Linkomanijos gbitas gerai padares servas NE LIETUVOJE dbr nepamenu ukrainoje ar baltarusijoje... tad netaip ir priciups ji... Kol eu su lukashenka gerai nesutars ar kuom ten tol LM gyvuos. O seip piratavimo neuzdraus niekaip jei nebutu torrento. tikriausia pats kazka pn sukurciau i p2p ir tarp draugu dalinciausi ta programa.... manau su laiku vel ishplistu.. Bet tokie projektai kaip liveon jei neklystu del pavadinimo kur game zaisti reix tiesiai ish intiko.. tai bus sunkiau.. ir seip paskutiniu metu game vyrauja mmo del to kad kas kart norit zaisti reik logintis... serialai ir t.t. tada ir cheateriu maziau ir t..t. nes seriala uzblockina ir ragai buna mokek vel didelius pinigus. del filmu muzikos manau irgi imanoma kazka sumastyti kaip ka uzencodinti ar kazka dainoje uzslepti.. pvz tam tikro daznio garsiuka kur paprastai nesigirdetu.. pagal kuri ir nuskaitoma viskas kas pirko ta daina.. tada gavus nelegaliai daina galima butu atsekti kas platino.. nes kazkurioje vietoje PIRKEJAS visada buna. na bet cia tik mano pamastymui.
LnS 2009-06-10 11:47
Nepatinka, kur link visas šis reikalas juda... jei in LT prasidės panašūs dalykai tai š bus.
Pumper 2009-06-10 11:48
Lietuvoj tai tikrai dar greit taip nebus, nes ir patys valdininkai ir valdininkų vaikai piratauja, tai sau kilpos jie nesiriš.
omg 2009-06-10 12:34
Tai aisku visi yra zmones ir daugelis naudojasi torrentais. Neabejoju kad ir tose organizacijose, tipo LATGAA, ALPA ir t.t. zmones ta naudoja. Klausimas cia kitas - tai spaudimas ir didziuju kompaniju, kurios gali sau leisti zarstytis milijonais, turi kruvas teisininku, galbut netgi gali kazkiek itakoti istatymu leidyba (tikiuos ne Lietuvoj).
karol 2009-06-10 13:25
jei uzdarys linkomanija atsiras kitu alternatyvu. MAn tik idomu kaip teo dar negavo kokios baudos, kad turi zmule
immortallt 2009-06-10 18:10
Nemanau kad vartotojam ka nors prikabins. Cia galbut tik gasdina... O cia jau prancuzai dar bizni, naryste buvo mokama, tad dare is to bizni. Naryste lm nemokama, todel juos prikirpti gerokai sunkiau, o prikirpti gali tuos, kurie ikelineja tuos failus (uploader'iai).
Atila 2009-06-10 18:35
Lm bandė prigriebt kai buvo LT serveryje, tai kai jau baiginėjo prisikast prie info (nes užtrunka kol surenka medžiagą,kad serverių tiekėjai išduotų info apie paslaugų naudotoją ( LM savininką)) tai Gbit perkėlė serverį į Lenkiją, dabar stovi Ukrainoje jis galim sakyt nieko nedaro blogo, bo ne jo svetainėj tik failiukai, nuorodos į nelegalų turinį, o tą turinį tai platina kiti, o ne jis. LM yra toks Pagal jį Gbit nėra atsakingas už tą turinį ir kaltę prisiima vartotojai, tuo remiantis jo ir baust negali
ElniaRagis 2009-06-10 19:34
Na manyčiau anksčiau ar vėliau užlenks ir mylimąją Linkomaniją, tačiau ją pakeis kiti trackeriai, nebent visi leidėjai kažką naujo pasiūlytu, priimtinesnio paprastiems žmonės, bet aš už piratavimą ir manau, kad jis niekur nedings dar ilgai, ilgai....
SaliamonXP 2009-06-11 13:19
Jei prades klibint dabartine situacija rimciau, tai prasides labai paprastas dalykas - duomenu kodavimas. Kompiuteriai dabar pakankamai galingi, uzkoduos ir realtime. O tos kompanijos isvis nieko nebepadarys. Dabar bent jau masta zino, tada isvis nieko nebezinos. PS. jei turi milijonu teisininkams tai ko jos ten zliumbia? Kisk tuos milijonus i kisene ir buk laimingas. Tai ne, nebeperka albumu taip kaip anksciau... ve ve ve... maziau sudo leisk ir pirks daugiau.