Prekyba Lietuvoje keliasi į internetą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Aurum 2009-07-28 22:00
Propagandinis straipsnis. Tradicines parduotuves niekur nedings. Tiesiog kai kurios neapskaiciavo savo strategijos ir ikliuvo. Siu metu infobalte ir blogine ekspertu prognozes visai kitokios. Realiai lietuvos interneto rinka kolkas skurdoka, kad galima butu pelningai ten suktis. Net ir pigu.lt patyria dabar nuostolius. Buvo pateikti skaiciukai: keli tukstanciai nuostolio per menesi, ka kartais islygina tik reklama ju puslapyje. Net ir realiai paziurejus, kiek is jusu pazistamu perka interneto parduotuveje ir tradicineje parduotuveje, manau skaiciuka 10:90 o gal net ir mazesnis. Bet dziugu matyti tokius pionierius kaip pigu.lt, kurie aukleja musu visuomene, ir gal po kokiu 5-10 metu, jau visai normali prekyba internet bus. Kolkas rimtesnioms lietuvos el. parduotuvems vos 2-3 metai. Visuomene dar tikrai nera prisitaikius taip, kaip sakoma. Ne visada el. parduotuveje nusiperki pigiau...
immortallt 2009-07-28 23:52
Niekada nepirkciau brangiu dalyku internete, tik smulkme ivairia... Nes pigiau vis tiek neiseina susumavus viska
karolism 2009-07-29 10:48
Kol nesusiformavo visuomenes poziuris i prekyba nieko nebus, laikas gydo zaizdas. dabar apsipirkimas pramoga ne butinumas. Einame i prekybos centra pramogauti (vyrai maziau, moterys 90% savo apsilankymus priskiria pramogai), cia dar postsocialistiniai genai, su kartomis ir naujais vartojimo iprociais tuos genus po truputi pakeisime bet ta skatinti gali tik nauju pramogu (be Akropolio sindromo) atsiradimo butinybe. Vakaru EU prekybs centrai jau aitle nuo pramogu pasiulos, dazniausiai uz mieto ir orientuoti i prekyba o ne pramogas, del to ten e-prekyba klesti labiau.
tigriukas 2009-07-29 16:45
Visi sutiks, kad tradicinės parduotuvės išliks , bet neišvengiamai elektroninė prekyba populiarės . Yra tam tikrų prekių grupių, kurios gali būti perkamos internetu, ypatingai, gerai žinomos arba konkrečių parametrų. Vat, aš pats nemažai esu pirkęs elektronikos, kvepalų (aišku prieš tai apsilankiau sarmoj ir išsirinkau, kurių noriu ). Tačiau yra prekės, kurių nedrįsčiau pirkti internetu (pvz. batų, drabužių ar pan.), nes jas reikia apžiūrėti, pasimatuoti. Kad Lietuvos elektroninėse parduotuvėse pigiau, tikrai su tuo nesutinku. Po kol kas elektroninėse parduotuvėse apsipirkti patogiau, o tik kai kada pigiau .