Pristatytas „universaliausias pasaulyje“ elektrinis motociklas (Video)  (16)

Nors žymiai dažniau pasigirsta naujienų apie naujus elektromobilius arba originalius jų koncepcinius variantus, tačiau nemiega ir motociklų gamintojai – štai kompanija „Zero Motorcycles“ pristatė naują elektrinio motociklo modelį, kuris kompanijos teigimu kol kas bus pats universaliausias rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektriniai motociklai sparčiai populiarėjo pastaruosius kelerius metus, tad nekeista, jog gerėjo ir jų techninės charakteristikos. Vis dėl to kol kas elektriniai motociklai buvo projektuojami miestų sąlygoms – geriems keliams ir santykinai nedidelėms apkrovoms. Tuo tarpu kompanija „Zero Motorcycles“ pristatė kiek kitokios paskirties modelį „Zero DS“ – tinkamą ne tik asfaltui, bet sudėtingam miškų takeliui.

Naujasis modelis gali išvystyti 55 mylių per valandą greitį (beveik 90 km/h). Nors kompanija gamina daugybę elektrinių motociklų modelių, kurių greitis 50 mylių per valandą, tačiau „naujasis „Zero DS“ modelis yra išskirtinis - skirtas tiems, kurie nori pajusti važinėjimo laisvę, - teigė „Zero Motorcycles“ vadovas Gene Banman. – Tai visame pasaulyje universaliausias elektrinis motociklas. Vairuotojas gali važiuoti ne tik asfaltu, bet ir per purvą“.

Motociklas „DS“ turi kietą pakabą, tvirtus ratus bei dvigubas sportines padangas. Jo rėmas pagamintas iš aliuminio, naudojamo orlaiviams. Kompanija „Zero“ teigia, kad šis motociklas yra beveik 100 proc. perdirbamas. Daugiau techninių parametrų galite peržiūrėti gamintojo puslapyje. Motociklo dabartinė kaina – 9950 dolerių.

Šiame filmuke pademonstruotos „Zero DS“ galimybės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: