Aptiktas naujas virusas, platinamas nelegalios filmo „Haris Poteris ir Netikras Princas“ kopijos svetainėje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2009-08-01 03:01
tokio softo kurejus i kalejma ir dar + bauda, nes kitaip ir isaudos panasumus. tipo sakys a tai nera A, Ą ar ą.
bahuriux 2009-08-01 13:49
jei jau pasigausite tokia nesamone su antivirusine "Avira", arba su antisnipine "spybot S&D" issivalysit kompa nuo tokiu nesamoniu, abi programos nemokamos. Beje tokiu fake antisnipu/antivirusu yra ir daugiau cia tik viena is ju. Del visa ko patartina naudoti papildoma firewala, taip pat buna nemokamu.
Nightbringer 2009-08-01 21:10
Kokie nekantrūs žmonės. Aš tai pavyzdžui labai noriu sužaisti starcraft 2, bet žinau, kad jis bus sukurtas žiema,tai daugiau sau galvos nesuku. Yra begalė kitų įdomių dalykių. Tas pats su kinu, nors ir noriu pamatyti filma, geriau palauksiu ir nueisiu į kina, kad būtų didesnis įspūdis. Nu ir nekantrūs esate.
sz520qm 2009-08-01 22:57
Esmė ne tame. Jei prie kompo sėdi trylikametė mergaitė, kuriais siūloma pažiūrėti naują poterį nemokamai, ji tikrai susigundys. Kai mes realistiškus, imituotus pranešimus apie virusus, ji bandys apsisaugoti, bijodama, kad kažką negero padarė. Ir galiausiai: ji tikrai nežino, kada bus/buvo išleisas naujas poteris ir tuom nesidomi. Kai pasiūlo - žiūri. Ta pati situacija ne tik su trylikamete mergaite bet ir su keturiasdešimtmečiu firmos bosu, kuris žino, kad internetas yra "ta mėlyna e raidė ant ekrano" ir jei kas neaišku ar sugenda, kviečia firmos IT specą ar net web dizainerį (nors jam ir nepriklauso tvarkyti kitų kompus). Reziumė - krekeriai naudojasi žmonių neišprusimu ir žioplumu. Tai vadinama socialine inžinerija. Jei būtų mano valia, kiekvienas mokykloje turėtų tikrų pamokų kaip naudotis kompu, pradedant unixo komandomis, baigiant šifravimais, interneto ir procesoriaus veikimo struktūra. Pvz. pradedant nuo šeštos klasės baigiant dvylikta. Tada garantuotai nebebūtų tokių nesąmonių.
Nightbringer 2009-08-01 23:45
Galima, bet ar nemanai, kad daugumai būtų nusispjauti? Būtų maždaug taip: Oi, mes tokie kieti, kam mums tas ššš? Juk mums pilnai užtenka ko žinom. Ir tikrai, kompiuterių teorija pradinukams būtų oi, kokia nuobodi tema... Tiesiog beviltiška būtų juos to mokyti.
kionig 2009-08-02 00:50
Nu tai pakolkas useris=looseris O jei pradetum taip mokint, kaip sakei, tai zinai kokie krakeriai ir hakeriai uzaugtu, piratavimas butu visiem hobis ir visos kompanijos pradetu dar labiau verkt Informatikos pamokos buvo labai nuobodzios, ten rodydavo 20 metu senumo pc komponentus, aisku tai buvo vienasyk, toliau susiktas nuobudosis wordas ir exelis, o dvyliktoje klaseje su atsilikusiu freepascaliu temokina egzui Beje, pats nelaikiau egzo. Kompiuteriu architektura ne seipsau, o kad perprast tai reikia gan nemazai laiko, o ir praktikos. Pagrinde zmogai gali ir patys ismokt kompu naudotis, kai yra pilna knygu "for dummies", bet kam jiem tai, jei gali kaimyna pasikviesti, kuris viska sutvarko ir uztenka melynosios E ir kad windoze suktusi.
neworld 2009-08-04 21:41
Man šitie spamai patinka tuom, kad jeigu skenuoji turėdamas LINUX šeimos operacinę sistemą, tau rodo jog yra apkrėsti c:\windows\system32\explorer.exe ir panašūs failai