Amerikiečiai tyčia pribaigia savo mašinos variklį, kad gautų Vyriausybės išmoką (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paberzis 2009-08-03 18:17
Pavadinčiau taip - skurdinkime mažiau uždirbančiuosius. Paprastam žmogui, turinčiam apynaują mašiną turbūt apsimoka taip daryti... Nors man ranka nekiltų taip pasielgti... Matyt per daug myliu mašinas
Arns 2009-08-03 18:20
Eilini karta amerikieciai pakvaiso, kam sautu i galva tokias nesamones daryti? Sakysit vokieciams? Ne, jie masinas tik utelizuoja ir gauna parama, o stai amerikieciai sumane pries tai dar ir pazaisti, gadindami variklius. Gal kita karta pasiulyti ismoka uz iki puses sukalta automobili? Speju daug nuo skardziu pradetu skraidyti automobiliuku
immortallt 2009-08-03 19:35
Tuos pacius automobilius parduotu i kitas salis ir viskas...
kionig 2009-08-03 19:55
O kas dar bandys priestaurauti, kad amerikieciai ne genetiniai daunai ? Didzioji dauguma be isimties protiskai atsilike. Gaila, kad kitos didziosios valstybes to nesupranta, kad amerikonais senai jau nebegalima pasitiket, kurie vien pinigus ir tespausdina. Mat vienintele kinija, nors ji komunistine, bet ji blaiva prota turi. Nieko nieko, palauksim kol doleriukas nuvertes ant tiek, kad liks dar didesneje ziopoje.
ligonis 2009-08-03 19:59
siaip visai gerai sugalvojo - sunaikini automobili, vadinasi niekas kitas nevazines juo. ir jei automobilis nera ekologiskai labai draugiskas - puiku. maziau tersim ir neteks kvepuot visokiu meslu. tik turbut turetu but kokios ribos kokiem automobiliam taip galima daryt(senesniem, ir daugiau blogio skleidzianciu i aplinka) P.S. gal kitom salim ir atrodo tai ziauru, bet be tokiu pasikeitimu niekur tikrai nenukeliausim
Wolfy 2009-08-03 20:04
Kad Lietuvoje finansuotu nauju automobiliu pirkima zmonems,kurie turi senas masinas,tai tikrai zmones atsinaujintu savo transporta,o ne kaip dabar vazineja su pasenusiomis ir jau neatitinkanciomis technikines apziuros parametrus.
R&B 2009-08-03 20:54
Gaila buvo klausyt, kaip volvo "verkė" , bet jie ne be reikalo taip ir daro, juk supjauna tik varikli, dar gauna pinigu naujai masinai, ir i sena gali kita varikli idet.
Popasz 2009-08-03 21:13
Idiotizmas. Tą programą reikėjo, manau, visiškai kitaip įgyvendinti. Geriau amerikiečiui duotų išmoką už seno automobilio atidavimą ne tokios išsivysčiusios ekonomiškai valstybės gyventojui. O skatinti gadinti pakankamai gerą daiktą ("automobilius, kuriais dažnas lietuvis mielai važinėtų dar dešimt metų, amerikiečiai sąmoningai naikina." yra visiškas apsurdas tiek ekonominiu (kažkas veltui gamino tą variklį ir už tai gavo pinigus), tiek loginiu atžvilgiu.
Kaukas 2009-08-03 21:25
Ir iš kur tokios žinios? Iš rusiškų propagandinių filmukų ir straipsnių? Durnių visur pasitaiko, o ir protingų žmonių toj pačioj amerikoj žymiai daugiau negu kokioj rusijoj. Aš jau apie lietuvą net nekalbu. Mūsų "klausimėlį" pakanka pasižiūrėt, kokie protingi esam. Dėl to variklių naikinimo, tai taip įstatymas idiotiškas (o ką pas mus tokių nebūna?), bet žmonės nėra idiotai todėl ir naikina. Šiaip kionig pagal šį tavo postą net neabejojų, kad tapai propagandos auka. "Amerikoni durniai, spausdina pinigus ir t.t." - panašų į zeitgeist ir pan. bullshit praskalautus smegenis.
gabus 2009-08-03 21:40
Žiauru, bet stengiasi išgelbėti savo mašinų pramonę. Jei neklystu ir Vokietijoj kažkas panašaus vyksta(vyko). Pačiam teko kažką panašaus daryti, tik tą darėm "savo malonumui" ir su sena mašina (kuri gal mūsų rytų kaimynams būtų visai normali).
kionig 2009-08-03 22:30
Kodel butinai rusisku ? isvis jokiu filmu neziuriu, nei to zeitgeist niekad neziurejau. Yra toks dalykas politine prostitucija kas labai lietuvai tinka. As ne auka, del pinigu spausdinimo visi seniai ta zino, bet kazkodel apkereti ir tiki, kad barakas isgelbes pasauli, kai amerika gilioje siknoje sedi. Kazin kam skalauja smegenis ir kas jas skalauja(dede semas). Esam marijos zemeje taip, kad mes nieko nepakeisim
Nightbringer 2009-08-03 23:04
Oi siūlai pateikiauti dižiajai Rusijai? Gal kada nors atkrusime šlovinga tarybų sąjunga kartu su ja?
kionig 2009-08-03 23:18
Siulau niekam nepataikauti, bet tas mazoms valstybems neimanoma.
Nightbringer 2009-08-04 00:13
Tai va, kad neįmanoma. O būti tariamai lojaliu kas pasiūlis geresne vieta po "sparneliu" yra geriau.
blizzard 2009-08-04 00:28
ne nu bet tos volvos tai man gaila, gera mašina, geram stovyje buvo, dar 4min. atlaikė variklis tokias apkrovas, sakyčiau mašina apynaujė... jau kas per debilizmas vyksta... speceliai daroma, kad visi pirktų naujas mašinas, o tie kurie to negali padaryti bus priversti imti paskolas iš bankų... p.s. kaukas pats tu propagandos auka dėl keleto priežasčių 1.klausimėlis sumontuoja nufilmuotą medžiaga, ten jie paklausia visai ne tokių klausimų.. 2. pažiūrėk kokie amerikonai atsilike, tarkim kaip jie ta volvo smaugia. koks debilas bandytų sudrošt mašiną su variklyje paliktu tepalu? ar tu prieš drošdamas variklį tepalo neišpiltum? 3. ta volvo manau tikrai verta daugiau negu 4500$ ar bent jau panašiai, pažiūrėk kokiame stovyje ji yra, jokiu ibrėžimų (kiek matosi) variklio garsas geras ir t.t. amerikonai nemąsto visisiškai. man asmeniškai gaila darosi tokius video žiūrėt, kaip mašina tokio gero stovio yra sudrožiama dėl 4500$(ir tai dar neaišku ar tiek gaus už ją) kaip tu su ta mašina galėtum pravažiuot 250 000km ir dar poto parduot už neblogus pinigus... išpindėjusi tauta, nėra čia ką daugiau ir pridurt.. nekalbu apie tuos kitus video kuriuose tikrai yra senokų mašinų, jeigu jau mašina surūdijus ar variklis jau silpnas ir remontuot nebeapsimoka, prašom dabaiginėt, bet tik jau ne naujas mašinas..
wolas 2009-08-04 00:46
Geriau jau būtų tiesiog davę paskolą naujai mašinai, bet matyt exportuoti mašinų USA neturi kur (neapsimoka) todėl ir pjausto... aišku idijotiška.
gabus 2009-08-04 00:48
Pas mus. Pas juos matomai 4.5k neverta
blizzard 2009-08-04 00:51
negi nepastebi kad stengiamasi išnaikinti senas mašinas kad jų liktų kuo mažiau. ka darys žmonės kuriems sunku mašina įsigyti? ogi jie bus priversti imti paskolas naujoms, nes senų praktiškai nebeliks. negalvok kad čia kiek video įdėta tiek žmonių tuo ir naudojasi..
Tas_pac 2009-08-04 01:24
Gretai tas milijardas bus išnaudotas ir baigsis automobilų gadinimas. Neišnaikins visų dėvėtų automobilių nebijokite. Aš iš dalies pritariu ligoniui, galėtų dėti šitą nuolaidą tik tiems kurie turi galingus ir labai neekologiškus automobilius, juos tikrai reiktų išnaikinti.
LaurasG 2009-08-04 11:02
Neskleiskite neteisingos informacijos, sugedes variklis nera reiklavimas kad automobilis butu tinkamas C4C programai. Pagrindinis reikalavimas yra iskeisti labiau tersianti automobili i maziau tersianti, yra nustatytos normos kiek tersianti automobili galima iskeisti i kiek maziau tersianti, kuriu dabar greit neparasysiu, bet yra automobiliu kurie programoje dalyvauti negali, nesvarbu ar gyvas variklis. Varikliai yra "nuzudomi" automobilius superkanciu "dealeriu", to reikalauja istatymas, kad tersiantis aplinka variklis nebutu vel naudojamas, ir tie lipdukai yra privalomi. Pries rasydami straipsni i rimta portala galetumete ne vien youtube filmuku pasiziureti, o ir officialius reikalavimus. Labai nerimta.