Robotai ateina į karinę žvalgybą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2009-09-21 20:29
Dar minkstai leistis... Nors gal ir geras dalykas bus Parodys ateitis...
nerimas 2009-09-21 22:49
gal ir neblogai, jei savaime suprantama priešas neturės ginkluotės būtent tokiems atvejams
iusegun 2009-09-21 23:45
nusileidima reikia tobulinti
kionig 2009-09-22 17:07
O ka cia pritobulinsi ? Kai tas aparatas gali ri akstyn kojom vazineti t.y bet kuria puse. Be to, paziurekit i padangos to roboto, jos nusileidimo energija absorbuoja. Bet sis video tik per daug idealistinis - viskas veikia ant lygios vietos, o kur vaizdeliai, kaip jis elgiasi kokioje mandresneje aplinkoje.
Nightbringer 2009-09-22 22:13
O kaip bus kovojama su tais robotais? EDIT: Didžiausia bėda yra su mažais robotukais kurie įlinde į tavo baze ir renka informacija apie tave. Tokiame kare greitai pralaimėtum jei nemokėtum jų neutralizuoti...
PrjctCore 2009-09-23 07:49
tie Boston Dynamics jau seniausiai robotus kuria - pas juos ten idomiu zhinksnuokliu yra ir sienom laipiojanchiu prototipu - kitaip sakant hebra nemiega... kaip zbalgybai - na ta mashinyte tai labiau mergom po sijonais zvalgytis - visgi nera visureigis - vat tas padangas dar 2 kart padidinus ir paskaichiuoti kad galetu pluduriuoti vaindeni - tai jei visus radus ijungsi suktis tai ir irsis savo protektoriais per vandeni - tai jau panashiau i visureigi. ROV jau parode savo nauda su "predatoriais" puikiai tinka ir zhvalgybai ir sugeba pora raketu neshti o labai prireikus galima ir taranuoti priesha su tokiu aparatu, kas del to "dzipuko" irgi galim butu sprogmenim prifarshiruoti ir palindus po priesho mashina susprogdinti. galimybiu aibe - greit uzhsikasim visi i bunkerius ir kariausim naudodami RC karo mashineles - beveik kaip koks kompiuterinis zhaidimas bus. del karo su robotais vis tas pats kaip ir ankshchiau sharvus pleshanchios kulkos, sprogmenys - gal koks EMI generatorius padetu. Manau karybos ateitis robotuose. ne tik mums iprastuose tankuose ar lektuvuose bet ir povandeniniai laivai ar hoverkraftai puikiai pasirodytu. labiausiai patinka kad tokie kaip predatoriai nebegaunantys signalo su komandomis ish shtabo, nekrenta kaip pastipusios muses o isijungia AI kuri saugiai pargabena visa aparata atgal i pradzhios tashka ir nutubdo. kuom ne super.