Pasirašyta deklaracija, skirta spartinti elektromobilių naudojimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Zilve 2009-10-28 19:53
Jo cia tik popieriu rasinejimai vyksta , klausimas kada kas vyks is tikruju . Savo elektromobilio krovima atlieku namie o kai paprasiau lengvatinio tarifo tai nieko nenorejo girdet apie elektromobili ,reikalauja elektrines virykles . O apie stoteles kad bus net kalbet neverta .
Petriukas 2009-10-29 02:10
nepergyvenk labai, šiek tiek pakentėk ir greit viskas bus sutvarkyta. wallstrytas eilinį kartą arabus ir rusus išdūrė, jie ten dabar išpardavinėja paslapčia visas naftos kompanijas arabams ir rusams, o kai viską iškiš, paleis į rinką masiškai elektromobilius, naujas baterijų technologijos, uždės milžiniškus mokesčius automobiliams su vidaus degimo varikliais, mokesčius importiniams naftos produktams (beabejo viskas bus neva motulės gamtos labui, neva co2 emisijoms sumažint ir pan), visur pristatys elektromobilių krovimo kolonėlių, ir iki Lietuvos prieis už metelių kitų, bent jau turėtų. svarbu tik pačiam neišsidurt, nesugalvot nusipirkt naujo BMW lizingu..
Tir4elis 2009-10-29 08:39
Na viskas paprastai ir prasideda nuo tokių politinių plepalų. Turbūt naftininkai į elektros kompanijas jau pakankamai priinvestavo ir dabar tikisi, kad bizniui metas palankus. Kaip ten bebūtų tokius politinius sprendimus belieka sveikint, greičiau pradės gamint geresnius ir efektyvesnius elektromobilius .