Tai gali būti didžiausia SEO problema 2023 metais: patarimai tinklapiams, kaip tai išspręsti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-12-15 20:11
Adblockeriai instaliuoti teisingoj naršyklėj. Ir aš nežinau kas yra lėtas naršymas ir lėtas krovimas, tūbės reklamos ir visos kitos reklamos, dar instalinau spamerių blockerį kurie kažkaip prasibrauna pro googlo algorimus ir jei ieškau kažkokios prekės redirectina į aliexpess ir panašiai, tai šitie irgi jau užblokuoti. Sėkmės su savo SEO Š.
kestutisz 2022-12-15 23:42
Net straipsnį skaitant atrodo, kad čia gal nuo kokio gtmetrix reporto nurašyta (baisiai jau skausmingai girdėti punktai tuninant visokius webukus) - akurat :) Gal t.lt pagaliau pradėjo galvot kaip stabilizuot veikimą ir domisi, leidžia testus, skaito - tas irgi gerai :)
magic 2022-12-16 09:28
Prie ko čia adblocker, visiškai ne į temą parašei, jį naudoja client;as, o ne serveris. Straipsnyje paminėti sprendimų būdai skirti nebent kokiems wordpress;ininkams (naftos platformos adminams), amžinai ieškantiems pluginų. Kas kodina, supranta, iš techninės pusės pasiekti >= 90% pagal reikalavimus, labai daug šviežių žinių reikalaujantis procesas.
donatasv 2022-12-16 12:50
Kodėl tik nuo 2023? Kas per pezalai? Kai tuo tarpu googlas jau šitą taiko gal 10 metų? Mano diplominis buvo būtent apie tai nuo serverio programinės įrangos iki tinklalapio pakeitimų ir bandžiau paleidęs test tinklalapį tris metus ant vps ir ar tai realią naudą duoda. Tai pradinio tinklalapio krovimo greitis buvo apie 7s optimizavus serverį ir tinklalapį maksimaliai ką galėjau padaryt gavosi 400ms perdaug nepakeičiant dizaino. Stebint google webmaster tools labai didelio wooow pagerėjimo rankinguose nepastebėjau.
kestutisz 2022-12-16 12:53
Tai visokie tie gtmetrix ir pan jie įskaičiuoja ir visą tą šlamštą kurį paprastai nusiblokuoji - su ublock, noscript ir pan. Kartais reikia kokį webuką paoptimizuot - žiūri lyg ir normaliai viskas ką čia taist, bet pala pala, kiek ten tempiama visokio šlamšto kurio by default pats net nematau :)
bahuriux 2022-12-16 12:54
Prie tinklapių lėto krovimo, adblockeriai net neužkrauna 50-100% šlamšto į naršyklę. O kitam gale serveryje, ar lievam tinklapio optimizavime su krūvom reklamų ten jau ne mano reikalas kas vyksta. Jo t.lt man krauna panašiai tokia sparta kaip iš Kinijos, bet normalus PC su 300mbps bent jau ne bottlneckina mano pusėj, visi kiti normalesni tinklapiai užsikrauna greičiau nei per sekundę, iš betkur pasaulyje.
kestutisz 2022-12-16 13:15
Tai kaip klintui dzin, bet straipsnis apie seo gi :) O ten jau ir būna, kad va konkurento puslapio score 94%, o mūsų - 93%, reikia skubiai taisyti situaciją! :) Ir tada jau krapštai, žiūri ką pritemti net ne prie vartotojo, būtent gtmetrix score, nors logiškai galvojat tai nebūtinai pagerins tikro, ne stintetinio kliento patirtį. Va visokie užknisantys puslapiai kur be js tik koks užknisantis ratukas sukasi - yra būtent to bandymo įtikti gtmetrixam pavyzdys. Ten yra toks juokingas TTFB - po kiek laiko browseris gaus pirmą baitą, tai tą lengviausia sucheatinti pakišant minimalų statinį puslapį, o visą kontentą - generuot vėliau su js. Vartotojui tik blogiau, o gtmetrix sakys vo!
bahuriux 2022-12-17 07:58
SEO yra "search engine optimization", žmonių kalba š prastūmimas į googlo pirmus rezultatus, ar ne?