Prancūzijos „interneto policija“ piratams pradėjo siųsti įspėjamuosius el. laiškus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kailis 2010-10-29 13:32
visad yra wirelesas kuri gali nulauzti arba tiesiog prisijungt nemokamai, arba mobilus internetai kaip vodafone ir panasiai.
zfroidas 2010-10-29 14:13
kaip dabar hakeriai botnetus kuria, taip gali trojana paplatint kuris siuncias kokia nelegalia daina kuri sekama yra per torrent zmogui nezinant ir viskas visi istatymo pazeidejais taps o tada ir valdzia ir autoriu saugotojai eis gatviu sluot kai 100 mln zmoniu susinervins
MarijonasM 2010-10-29 17:42
Šaunu, neįveda įstatymų dėl žmonių su apkrėstais windausais, spambotais ir botnetais, tai kai gaus 3 tokius laiškus ir atjungimą nuo interneto, gal susimąstys apie piratavimą ir teršimą interneto. Nors jei išeis dar daugiau streikuot tai jiem teks pensijas iki 70 m. daryt, kad valstybė nežlugtų )
rimasD 2010-10-29 21:07
Kas yra nelegalūs failai? Visi tik ir stengiasi pasireklamuoti YouTube.
Shinigami 2010-10-30 18:28
Man įdomų kaip jie tuos failus seką. Gal pagal failo pavadinimą? Tai aš galiu ji bet koki uždėti. O gal patys platina ir žiūri kas siunčiasi, o paskui baudžia? Ar tai ne nusikalstamos veiklos skatinimas? Jei patys neplatina ir pagal pavadinimą nežiūri ir sugeba atpažinti jog tai nelegalus failas, tai tegul tokia atpažinimo sistemą duoda ir visiems vartotojams, nes siusdamas failą tu nežinai, ką atsisiūsi. Tik iš pavadinimo gali spėti, bet jei pavadinimas suklastotas? Tai siuntiesi manydamas, kad tai OpenOffice, o atsisiunti Microsoft Office ir už tai gauni baudą Vienaip ar kitaip tam, kad butų galima realiai diskutuoti šia tema, manau reiktu daugiau informacijos kaip jie stebį tuos failus.
blizzard 2010-11-01 22:16
Tai dabar jau spamint pradėjo? ajajajai tai gal tie laiškai į junk dėžutę eina? geras būtų.. Autoriai tai nieko už reklamą nemoka pvz youtube talpindami savo darbus ar dar kur kitur, dėdami ten savo kurybą jie supranta pavojus ir visa kita, bet kažkodėl deda, tai jeigu jau taip sunku išgyvent nesireklamuokit per internetą ir viskas ok bus..