ARM: maži įrenginiai taps mūsų pagrindiniais kompiuteriais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vyvea 2011-04-26 14:38
Tai nusipirkite sita - https://parduotuve.mezon.lt/prekes?act=product&id=48 O tokie pamastymai kaip sitas tai, bet is dalies gerai galbut dar labiau atpigs nesiojamieji kompiuteriai. Tegu pirma savo tuose "ismaniuosiuose" telefonuose padaro zmonems galimybe issirinkti operacine sistema, o dabar nori Android pirk koki SAMSUNG/GOOGLE/HTC, nori SYMBIAN - NOKIA, BADA - velgi SAMSUNG, o jeigu WINDOWS PHONE7 tai greiciausiai HTC/LG, o veliau NOKIA? (Legaliai ir paprastai)
Anonymous 2011-04-26 18:17
lol.. jei į iphoną įrašo androidą, tai manau čia ne gamintojų problema, o tavo kompetencijos.. į HTC su windowsais irgi ne kartą demonstruota, kaip įrašomas android, o į android telefus ne kartą matėme įrašyta debian, ubuntu ar net windows xp.. O tamstos nuorodoje, nieko verto dėmesio nematau.. Telefonai pakeis kompus, kai visuose tv bus wireless.. tada tik programytę įsirašai ir darai ką nori.. monitoriam ir klaviatūrom lygiai tas pats.. nors klaviatūrą bluetooth manau jau ir dabar galima prijungti prie android telefonų.. vienas iš pavyzdžių, kas vertas dėmesio.. galėtų tą stotį pritaikyti ir telefonams, tada būtų šaunus rinkinukas.. nori tabletu naudojiesi, nori telefonu.. http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad ... mer_TF101/
vyvea 2011-04-26 18:53
Ta as zinau, bet ar tarkim po tokio rasymo garantija telefono dar galioja jeigu kazkas "fail"? Ir as norejau pasakyti kad jau po default'u ateitu telefonas su 2 OS. Tarkim kokiam SAMSUNG manau tai butu visai i nauda prakisti savo Bada OS.
Anonymous 2011-04-27 00:31
Skamba įdomiai, bet kam dviejų os vienam telefone? bereikalo resursai išnaudojami (atminties).. bei pabrangtų telefonas.. plius microsoftas abejoju, kad veikia ant nvidia procesorių be emuliatorių.. O jei turi galvoje apie parduodamus variantus to pačio tel, tai tu teisus, galėtų su visokiom pardavinėti, bet atkreipk dėmesį, pc taip nedaro.. jei kita os, tai ir kompas šiek tiek skiriasi dažniausiai.. (ne išvaizda) be to kam leisti lėšas dėl papildomo darbo ir pabranginti telefoną, kai ir taip visiems aišku kokius telefonus pirks.. t.y. android.. be to funkciniai mygtukai skiriasi.. kažkaip nesinorėtų telefono su windows start mygtuku.. telefonų os, kolkas yra skirtingos jei kalbama apie mygtukus..
SaliamonXP 2011-05-02 15:28
Amen to that. Todel ir pirkau gaming notebook, nes tas bent dali situ nesamoniu issprendzia...