Kvietimais į „Google“ socialinį tinklą jau prekiaujama „eBay“ aukcione

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MMaarraass 2011-07-06 23:29
RealEfect, skaitau tas tavo sapaliones ir net juokas ima. Pavyzdžiui sakai, kad Bent jau man pasirodė, kad pats sau prieštarauji, kaip sakant vieną galvoji, kitą darai. Pats čia negerbi žmonių nuomonės, kurie renkasi pirkti tą pakvietimą, išvadini kvaileliais... Nors manau, kad tai tau mažiausiai rūpi, tiesiog perskaitysi viską (jei skaitysi) ir viską perfrazavęs savaip vistiek nesuprasi, kaip nusišneki... O dabar į temą, eiliniam lietuviui tai manau atrodo keistai, pirkt tai, ką gali gaut nemokamai, bet pavyzdžiui amerikonui, kurio alga kokius 5 kartus didesnė, tai tie keli $ menkniekis.
RiMuSaS 2011-07-06 23:41
taip supratau jau po pirmo komentaro. Bet pasimokiau is savo klaidos
kionig 2011-07-06 23:49
Prašykit pakvietimų iš Zuckerbergo
ferraro 2011-07-07 00:14
cia kaip tie du oziukai kurie ant tiltelio susitiko ir vienas kito nepraleidzia
kionig 2011-07-07 01:02
Ei, jei leidžiatės į asmeniškumus, tai rekomenduočiau aiškintis per PM. O jei kas kam nepatinka tai praignoruokite ir bus paprasčiausia.
RealEfect 2011-07-07 01:45
Nesupratai pagrindinio skirtumo, tarp to ka vienoje vietoje parasiau ir tarp to ka kitoje.Patikslinsiu:kai reiskiu nuomone, tai as issakau savo mintis, ka as galvoju, todel kritikavimas be jokiu argumentu, man atrodo paprasciausias pats kvailiausias pasirinkimas, geriau pasirinkti normaliai padiskutuoti, nei taip daryti, kaip dare nepagarbus komentatorius spammeris "RiMuSaS".Kitu atveju as vadinu ne koki nors komentatoriu kvaileliu, o apskritai tuos zmones, kurie perka pakvietimus vietoj to, kad juos gautu nemokamai po keliasdesimt minuciu.Nuomone, jeigu jau kritikuoji, tai kritikuok su argumentais, o kai kalba eina apie konkrecius veiksmus, ne nuomones reiskima, tai tiesiog is kart matai kur kvailumas, o kur nera kvailumo.Beje as argumentavau savo nuomone del tu zmoniu kuriuos pavadinau taip ir kodel jie tokie yra.Dabar supranti?
vitalijuss 2011-07-07 08:59
Kažkas čia rašė apie duoną..Ją pasigaminti yra brangiau. Aišku bus skanesnė, šviežia, valgysi dar šiltą, bet bus brangiau, o ir laiko atims mažiausiai 2-3h. Tai va, čia panašiai kaip ir su pakvietimais - kas pigiau, sumokėti 5lt, ar kokias 3 h ieškoti? Kiek gaunate už 3h. darbo? Mažiausiai 10lt. Jums rinktis - tris valandos paieškų, be garantijos, kad rasit, arba pakvietimas iš karto už 5lt, ir dar liks alui ar ledams..
bahuriux 2011-07-07 09:21
Nu bet ir pakibot zmones ant pigios reklamos, cia gi taspats kaip ir su apple produkcija sudaromas dirbtinis trukumas, kad labiau geidziamas daiktas butu. Cia googlas sau nemokama reklama pasidare, o dauguma is proto kraustosi kaip nori gauti deficita Negi jau negalit palaukti kol tas goole socialinis tinklas prades normaliai veikti, jeigu jau be tokiu veju neissiverciat.
edenlt 2011-07-08 01:59
komentarai apie komentarus buvo spraga g+ tad turint prisijungima galima pasikviesti labai daug zmoniu aisku jog ne 100% pakvietimai suveikdavo. nezinau ar uztaise sia spraga bet jei kam reiks pakvietimo rasykit atsiusiu makleriux@gmail.com realiai pirmas ispudis visai neblogas kol nepradedi jieskoti ir kapstytis giliau pvz kaip grupes ar real time chat siuo klausimu fb lenkia gugla bet dizainas, privacy nustatymai ir novatoriskumas atvirksciai i si traukini fb neisedo ir nemanau jog paspes asiku is vieno pereiti i kita soc tinkla sudetinga ypac jei sedi kazkokiuose grupese kur daug zmoniu ir paciam reikalinga info dedama, nes reikia ejti su visa grupe apibendrinant g+ dar yra kur tobuleti (sisiprastinti) bet jau dabar jis labai traukia aki be to labai gerai kai 1 acc tinka viskam ( doc, kalendorius, synch su anroidu, pastas ) manau po paleidimo per metus laiko googlas lenks zmoniu skaiciumi fb tad siulau uzsikalti grupiu pavadinimus kas blogus rasot toliau laukiam rimto Google cloud ir sorry uz visa zargona
algirdasx 2011-07-08 02:54
Ne jokia cia spraga. Nebent 'spraga', kuria paliko tycia kad sukelt toki surmuli ir susidomejima. Siaip nezinau kas ten del privacy nustatymu. Facebooke jie normalus. Kol kas nera ka veikt tame google+, bet ir facebook;e nebuvo ka veikt kol puse Lietuvos nesusikrauste (tik isvertus i lietuviu kalba;D).