„Samsung“: Stenlis Kubrikas sugalvojo „iPad“ dizainą 1968 metais (video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zaf 2011-08-26 17:43
Spręskit patys
Ar_as? 2011-08-26 18:32
Ar bent paskaitei, ką surašiau, ar tik paskutinį post,ą? Apie tavo amžiną variklį, tai juokas ima. Ar bent suvoki, kad patentai yra VIEŠI? nemanai, kad jau seniai skaitytume apie tą nuostabų išradimą ir piktą šeichą? Kitas aspektas - net jei ir atsirastų tokia situacija, pasiskaityk, kokie mechanizmai užtikrina, kad patentuotu daiktu (už atlygį aišku) galėtų naudotis kiti? Ar supranti, kad patentai yra atskirose valstybėse, jie galioja ir teritoriniu aspektu (todėl ir tas pats obuolys teisiasi tik dėl ribojimo Europoje). Jei kažką nuostabaus patentuotum, babajai iškart pradėtų gaminti. Dar kartą siūlau baikti skiesti apie dalykus, kurių nesuprantam. Aš irgi ne tame specializuojuos, bet pamatyti kokios pievos čia yra pjaunamos gana.
SmOgER 2011-08-26 20:51
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2358569,00.asp
secret 2011-08-27 02:06
ar_as? pries patentuojant nereiktu pasidomet ar tavo isradimas nebuvo israstas anksciau? puiki nuoroda is Smoger, kita http://www.technologijos.lt/n/technolog ... 27&l=2&p=1 dziaugiuos del ruso. dar viena apple gedai http://www.technologijos.lt/n/technolog ... 50&l=2&p=1 patentuojam net tai ko neisradom, svarbu kas pirmas uzpatentuos... dabar pagal mechanizmus tikriausiai apple reikalaus finansavimo, galime tiketis gero teisejo, kuris galbut palaikys tikruosius kurejus dabar pasikartosiu iphone gauna i skudus nuo galaxy beveik visais aspektais (ekranas panasiai jautrus) visa kita lenkia, o visi teismai butent del galaxy. ir obuoliui nera ka daryt kaip tik siusti i teismus, nes iphone 4 (pagrindinis pajamu saltinis) gauna malku, o 5tas dar ne prekyboj. zmones pasiims galaxy 18-24men sutartim ir obuolys verkia, nes krito pajamos. pats turiu ipod ir man patinka apple gaminiai, bet tokiu veiksmu nepateisinu... tikiuos Adam Osborn gauna pinigus is apple uz laptopo (kaip dizaino) naudojima http://articles.timesofindia.indiatimes ... q-computer pamenu sakei, kad dideles islaidos, tikriausiai tai ir kisa koja apple labai gerai paminejo Neodan, apie patentuojamas idejas ir t.t. o ne isradimus. kazkoks japonas su daugiausia patentu pasauly uzpatentavo "namu sildyma energija is kosmoso" vyko teismai, gal ir tebevyksta(labai nesidomejau) del saules bateriju namu sildyme.
- 2011-08-27 10:47
Reiktų reformuoti patentavimo sistemą taip, kad būtų galima patentuoti tik konkrečias realizacijas, ir nieko daugiau. Ir įvesti tokį įstatymą - jog jei užsipatentavai seniau jau kažkieno išrastą, bet nepatentuotą daiktą, prarandi teises ne tik į tą patentą, bet ir į visus savus patentus, turėtus iki „kreivojo“ patento. Įmonės greitai atsisakytų tų tūkstančių patentų, kur yra „mygtuko paspaudimo“ idėjos tik, nes tokių patentų laikymasis keltų pavojų realiems jų išradimams ir patentams.
deivec 2011-08-27 12:01
nu visishkai nutupejes pasaulis....kazkas matai isleizia keturkampa plona su pirshtu lietimu valdoma daikta.....ir tipo iskart kiti nebegali tokiu dalyku pardavineti..... tai man gal morka bulves nafta uzpatentuoti ???????????????????????? tie apple jau biski darosi nesveiki