„Microsoft“ pardavė jau 450 milijonų „Windows 7“ kopijų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

eimantasks 2011-09-18 15:01
Na, tikrai gera operacinė sistema. Gražesnė nei vista ar xp, tikrai greitai, stabiliai veikianti. Nuo naudojimosi pradžios nei karto nebuvo pakibus visa sistema, tik atskiros programos. Svarbiausia, viskas V E I K I A !!! Ne taip kai kokiam "Ubuntu" Aišku AK fanai perskaitę užmėtys mane akmenimis. Na ir mėtykit, mane "firewall" saugo
mental1ty 2011-09-18 16:01
Taip, tai geriausi Windows, kokie yra buvę, veikia tikrai gan greitai ir patikimai. Šiaip aš prieš pusmetį perėjau į Ubuntu (po truputį naudodavau ir anksčiau), dabar per paskutinius 3 mėnesius gal tik 2 kartus trumpam buvau įjungęs Win. Sutinku, kad Ubuntu dar dirbti ir dirbti, kad veiktų taip kaip Win7, nors 11.04 jau gan neblogi iš usability pusės, bet trūksta greičio ir stabilumo. Ubuntu naudoju, nes smagu prisidėti prie AK revoliucijos, o be to su Windowsais ir prieš mergas jau sarmata, kai jos linux pačios įsirašo ir naudoja (pažįstu tokių) Be to, kadangi manau, kad kaip dauguma čia besilankančių naudoji nelegalius Win, tai jei reikėtų už juos susimokėti 500 litų, tai klausymas ar sumokėtum, ar vis tik nemokamas alternatyvas rinktumeisi? Plius, dauguma piratų naudoja Ultimate versija, kuri man rodos beveik tūkstantį kainuoja, tai ar verta ji tiek? Na, aišku, jei OS perki kartu su kompiuteriu, tai OS kaina vos ne perpus sumažėja, bet vis tiek brangu. Šiaip nežinau dabar Win7 gal ir atpigo kiek, bet man rodos anksčiau tokios kainos buvo.
Pumper 2011-09-18 16:09
Ne. Prieš 1,5 metų už 450lt nusipirkau Ultimate. Lietuvoj gal tiek ir kainuoja, kokioj lievoj parduotuvėj. O ir tų 450lt visai negaila už win7.
eimantasks 2011-09-18 16:18
Prigavai, jei reikėtų mokėti aš rinkčiausi "Ubuntu". Ne, man nebūtų gaila pinigų, jei tiek turėčiau, bet studentas ne itin turtingas asmuo Aš naudojausi "Ubuntu 11.04" na ji tikrai žavi savo išvaizda, vien jau dėl to vis įsijunkdavau, bet aš iš tų tinginių, kurie prie kompiuterio ilgai sėdėt nenori. Padarau darbą, išjungiu ir viskas einu į jogos užsiemimus, važineju dviračiu, tiesiog gyvenu realiai, ir va man nepatiko, kad ubuntu problemų sprendimas užima labai daug laiko. Ji patobulejo, sakykim kad ir nuo 8 versijos, bet man, kaip tinginiui, nepakankamai Youtube vis pasižiūriu, tai naujoji "11.10" versija dar labiau akį traukianti, bet šį kart ko gero neeksperimentuosiu. Palauksiu "windows 8" ir galų gale legaliai nusipirksiu O dėl "ultimate" tai nenaudoju! Premium pas mane, pilnai užtenka. Net "Aero" nįjungta!
bahuriux 2011-09-18 20:28
As ubuntu megstu naudoti, kai reikia isgelbeti duomenis is luzusiu win netgi is win 7 kuris anot jusu stabilus greitas ir tt. Arba kai reikia sutvarkyti/istrinti disku skirsnius. Situ dalyku nepadarau su win o su ubuntu laisvai. I tema 450M kopiju parduota, vau ispudinga.
bullka 2011-09-18 21:13
Na ir pardavimai... gal žmonės po dvi kopikas perka? O šiaip pritariu - gal net pati geriausia vartotojiška OS rinkoje.
Arwis 2011-09-18 22:25
Turiu sutikti kad sitas skaicius tikrai ispudingas. Kad ir ka sakytumete, windows 7 yra LABAI vartotojiskai draugiska. Gali suknistis visus interneto nustatymus pvz, paspausi problem detection ir windowsai tau viska sutvarkys per kelias minutes.
Pumper 2011-09-19 08:25
Skaičius tikriausiai toks dėl to, kad visi laptopai su win7 eina, daug civilizuotų valstybių įmonių winXP į win7 pasikeitė ir vartotojų nemažai pakeitė iš XP į 7, nes Vistą praleido.
Varnagas 2011-09-19 08:54
w7 yra tikrai puiki OS. per du metus nuo įrašymo pagrindiniam mano kompiuteryje, nebuvo nei vienos problemos ir nei vienos minties, kad reiktų rinktis ką nors kita. labai stabili, tikrai patogi, paprasta ir draugiška. tik imi ir naudoji visgi w7 nėra pati greičiausia OS. tai jaučiasi ant silpnų aparatų. xp ant jų turi tikrai nemažą pranašumą greičio, sklandumo prasme. tad esant ribotai galiai ir resursams, xp vis dar geriau (tik nebesiaktyvuoja tie rupūžės legaliai...). apie linux galiu pasidalinti šviežiais įspūdžiais. ant jau nenaujausio loptopo kažkada naudojau vien linux. viską gražiai pasidaręs, viską susitvarkęs, viskas stabilu ir gražu. tiesiog kaip iš gero sapno atsimenu minusas jų tame, kad žaidimai neveikia. nors aš ir ne gameris, bet kartais mėgstu palenktyniauti ar pakovoti. taigi ubuntu 8 iškeičiau į xp. nuo to laiko rimtai linux nenaudojau. ir prieš porą savaičių nusprendžiau pamėginti linux. parsisunčiau vėliausią ubuntu ir mint versijas. viską dariau pagal eilę, kaip ir pridera. rezultatas - briedas. išvaizda ir patogumu labai maloni pasirodė mint. ubuntu turėjo savų pliusų, bet ne man. išbandžiau abi. nusivyliau abejomis. stabilumo labai trūksta. prieš tuos kelis metus linuxai veikė žymiai sklandžiau ir stabiliau. tad kas nutiko?? neįmanoma normaliai naudoti, vis kas nors pastringa, nulūžta. buvau priverstas grįžti prie langų... taigi realiai vartotojui tenka rinktis tik tarp windows7 ir windows xp. dėl plačios programų įvairovės, paprastumo, stabilumo. ir elementaraus pripratimo. tenka pripažinti, bet MS sukūrė nors ir ne tobulas, bet tikrai geras OS. pats vartoju windows 7 pro legalius. ir visad tokius rekomenduoju
wilkas222 2011-09-19 10:19
... o parsisiūsta dvigubai daugiau