Televizoriuose gali atsirasti integruotas "Kinect"  (0)

Artimiausioje ateityje rinkoje gali pasirodyti televizoriai su integruotu valdikliu "Microsoft Kinect", kuriuo šie įrenginiai galėtų būti valdomi judesiais. Kaip teigia anoniminiai šaltiniai, pastaruoju metu "Microsoft" jau svarsto apie "Kinect" technologijos licencijavimą televizorių gamintojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar daugiau, patikslinama, kad programinės įrangos gigantas jau derasi su tokiomis kompanijomis, kaip "Vizio" ir "Sony".

Paprastai "Kinect" valdiklis jungiamas prie žaidimų konsolės "Xbox 360". Šaltinio teigimu, technologijos, kaip integruoto sprendimo, panaudojimas televizoriuose leis kompanijai smarkiai išplėsti savo įtaką rinkoje. Teigiama, kad valdiklis pasirodys net ir tuose namuose, kur niekas nesiruošia žaisti kompiuterinių žaidimų. "Xbox 360" turėjimas taip pat bus nebūtinas.

Beje, kiek anksčiau paaiškėjo, kad "Microsoft" ketina išleisti specialią "Kinect" versiją, skirtą staliniams kompiuteriams. Tai bus optimizuotas įrenginys, jis naudos trumpesnį USB laidą, o atnaujinta programinė įranga leis įrenginiui įvertinti apžvalgos lauko gylį iš artimesnio atstumo. Taip pat jau pranešta apie "Kinect Accelerator" programos išleidimą. Ši programa kompanijai "Microsoft" leis dar labiau išplėsti "Kinect" panaudojimo sferą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)