Lietuva pasirašė kontroversišką kovos su piratavimu internete sutartį ACTA (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Swift RR 2012-01-28 14:26
Tegu pasirašinėja oficialiai bet ką, bet žinau kad parašas niekuom nepadės...
zet 2012-01-28 16:22
jo, tuoj cenzura kaip sssr laikais atsiras, tik kitokio pobudzio
Domaz 2012-01-29 03:27
As nesuprantu isvis del ko cia tokios dideles diskusijos kilo??? Juk ACTA yra kaip istatymas kuris yra sukurtas ne visuomenes naudai, o konkreciu lobistu kurie ir taip nebezino kur pinigus deti naudai. Tai pasakykit jus man ar istatymai turi buti kuriami vardan didziosios dalies visuomenes , ar poros % zmoniu? Tai pazeidzia demokratijos principus! Juk prievartautojui taipogi nepatinka, jog ji sodins i kalejima, bet vardan visos visoumenes geroves jis i ji atsiseda ir atlieka bausme uz savo nusikaltima, bet kas atsitiktu jei jis turetu daug pinigu? Tai i visoumenes interesus galima nebekreipti demesio ir tada tiesiog galima ji paleisti? Ironiska, bet dabartiniame kapitalistiniame pasaulyje butent taip ir yra.. Tai gal iskart baigiam visi kalbeti, jog mes gyvenam demokratineje salyje ir priklausom demokratinei sajungai?? Tai gryna oligarhija su menkom demokratijos nuotrupom! Net bjauru kartais pasidaro klausytis vis kisama laisve ir ligybe, demokratija, kurias jau seniai paprastas zmogus prarado. Paskutini laisva dalyka is musu nori atimti ir dar kaikurie lobistus dar ginti sugeba. Galvokit ne sau naudos, o visos zmonijos geroves ir nebukite uzvaldyti pelno, bei turtu vilionemis. Tada visiems bus geriau gyventi..
Tarkvinijus Išdidusis 2012-01-29 13:46
Domaz, o iš kur žinai, kad pirataujančių žmonių yra daugiau nei nepirataujančių? Pagal statistiką? O kas statistiką kuria? Beje, piratavimas toks "nūdnas" žodis - tarsi mes visi grobtume laivus, padeginėtume juos ir reikalautume išpirkos, tuo pačiu metu grobdami turtus ir darydami abordažus Karibuose, maukdami romą
jamalou 2012-01-29 18:29
Galvojau apie ACTA ir supratau, kad pats esu GRYNIAUSIAS AUTORIUS savo komentarais. Mano nuomonė yra mano asmeninis kūrinys, sugeneruotas tik mano individualių neuronų galvoje. Tad norėčiau tie kurie, uždirba daugiau kaip 5000Lt perskaitę šį komentarą iš karto susisiektų su manimi, dėl tos informacijos, kurią gavo skaitydami mano mintis, dėl atsiskaitymo už jas pinigais. Vertinu savo mintis, kaip AUKSINES tad apie tūkstantį litų už kiekvieną komentarą tikrai norėčiau gauti iš Jūsų. Gi jau internetas gali būti niekada nebebus laisvai sklindančios informacijos vieta. Tad ką susimokėkite už mano mintis gražiuoju, nes vieną dieną įteisinsiu savo mintis ir po jomis bus C ženklas skritulyje, kas reiškia apsaugotas įstatymų. P.S. Visokiems FTB ar LANVOMS mano mintys neįkainojamos, tad nė nebandykite jų skaityti, nes kelios ateinančios kartos už jas mokės. Tikrai. Gi jei įstatymas autorių, tai įstatymas. Aš įvertinu savo sakinį kiek pats noriu. Ir jei kas perskaitėte būkite malonūs ir sąžiningi prieš save ir įstatymą bei priimtą aktą susimokėkite. Nes mano kūryba - yra mintys, kurias išdėstau savo komentaruose ir sugaištu laiko jas dėstydamas. Todėl tai yra normalu susimokėti už mano nuomonės skaitymą. Taigi konsultuosiuosi su teisininkais kaip čia man atlygins padarytą žalą. Nes mintis dėsčiau nemokamai SVEIKO PROTO žmonėms, o tiems kuriems su LOGIKA IR SVEIKA MĄSTYSENA NEGERAI - mokėkite. Beje, mano sekimas per skyp'ą ir email'ą YRA DIDŽIAUSIAS MANO KAIP AUTORIAUS TEISIŲ PAŽEIDIMAS IR NIEKAS JUMS NEI NIEKAM KITAM NESUTEIKIA PRIE JŲ PRISIJUNGTI, jei kokia tarnyba tai padarys eis į teismą, nes mano laiškai yra mano ASMENINIS TURTAS, kuris privalo būti ginamas. REZIUMĖ sugeneravau savo mintimis, kaip kiekvienas galima išlošti iš puolimo. Kaip sakė Leninas, (kurio atvirai pasakius nemėgstu): "GERIAUSIA GYNYBA PUOLIMAS". Ir tą aktą ar įstatymą kiekvienas galime pasukti PRIEŠ JUOS PAČIUS, tik reikia turėti užnugaryje gerų teisininkų.
DIoX|DaZ 2012-01-30 01:57
Ir tegul teisina visiškai visus įstatymus... Yra daug geros - nemokamos muzikos, o ne pop'so kuris ale kainuojantis.... kai pradės duonos prašyti visi tie nuskriaustieji prodiuseriai gatvėje, vat tada tai aš pasijuoksiu iš jų ir jų gobšumo - dar, dar... o ta diena turėtų ateiti, jeigu nebus piratinės muzikos - niekas nebežinos apie jos kurėjus - nes nebus kaip pasiklausyti - o kam leisti pinigus tam, ko nežinai?... žodžiu let them burn themselves...
boom 2012-01-30 16:19
Na ir kiek tokių pelningų nemokamų žaidimų? Ir ne visų specifika leidžia uždirbti iš taip kaip pačio minėtas lol. Yra tokių, prisėdai, perėjai kartą kitą, pamiršai. Tas pats su filmais, pažiūrėjai kartą, jei geras - tada daugiau. Kažkodėl žmogus mielai sutinka už alaus bokalą sumokėti 10 litų, o už žaidimą ne, matai, kaip galima mokėti už tai ką nemokamai gali parsipūsti? Gal biški reikia savo mentalitetą keisti? Kitas dalykas, kai kainos neatitinka mūsų kišenės, jug, atrodytų, prikepa kopijų už 0 savikainą tai galėtų ir kainas padoresnes daryti. Bet čia turtbūt būtų galima piktintis aplamai dėl visų produktų kainų. Kodėl telefoną pardavinėja už 1500lt kai savikaina koks 200 litų? Dėl to kai kurio kuriamo šūdo tai sutinku, jei ne piratavimas, tai apie kai kuriuos produktus niekas net girdėję nebūtų. Bet vėl gi, niekas neverčia eiti į filmą ar pirkti tą produktą. Ir taip, aš esu prieš ACTA.
- 2012-02-02 15:07
Ir to nebus.