ASUS savo stendo parodoje „CeBIT 2012“ neturės. Krizė?  (3)

Didžiausias Taivano kompiuterių gamintojas, kompanija „ASUSTek Computer“ nusprendė parodoje „CeBIT 2012“ (Hanoveris, Vokietija) neturėti savo stendo. Tuo pačiu metu kompanija vis tik dalyvaus parodoje ir surengs keletą prezentacijų savo klientams bei žiniasklaidai, praneša interneto portalas „DigiTimes“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar tai krizės įtaka, ar tai Hanoverio paroda neatneša laukiamų rezultatų, tačiau ir kompanijos „Gigabyte Technology“ ir MSI šiais metais žymiai sumažins savo ekspozicijas. Pastarųjų pėdomis ketina sekti kiti pagrindinių plokščių gamintojai, tokie kaip „ASRock“ ir „Biostar“.

Ekspertai aiškina, jog „CeBIT“ yra svarbus pasaulyje įvykis IT industrijoje ir padeda gamintojams surasti bei suderinti kontaktus su Europos klientais. Tačiau visą pasaulį apraizgęs internetas, kuris palengvina komunikaciją ir yra puikus instrumentas tarptautiniams kontaktams suderinti, o taip pat Europos skolų krizė – visa tai yra svarbiausios priežastys, kodėl „CeBIT“ dalyvių skaičius sparčiai mažėja.

Asmeninių kompiuterių ir kompiuteriams skirtų komponentų gamintojams įdomesnė yra paroda „Computex“, kasmet vykstanti Taivane. Matyt, ASUS šiek tiek sutaupys „CeBIT“ sąskaita, kad galėtų savo produkciją plačiau išreklamuoti būtent namų rinkoje.

Beje, ir be kompiuterių komponentų gamintojų Hanoveryje bus ką į ką pažiūrėti. „CeBIT 2012“ metu, pavyzdžiui, pasisakys „Google“ direktorių tarybos narys Eric Schmidt, kuris papasakos apie skaitmeninės pramonės bei socialinių tinklų rinkos ateitį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: