Naujojo „iPad 3“ palyginimas su „Android“ konkurentais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hoppipolla 2012-03-09 20:56
Na čia tokia metafora su hiperbole derinta. Tiesiog,teisinga ar ne, logiška ar ne, esmė tame, kad koks skirtumas kas ką sukurs, ar tai bus "no name" vardas ar ne, neturėtų tai būti kažkoks pagrindas pradėti ginčus kurie už produktų gamintojus, o ne už produktus. Dabar visi ginčai vyksta už gamintojus ("ale" gamintojus). O dėl tų "Microsoft kompiuterius" tai aš taip netikslingai vadinu kiekvieną kompiuterį su MS operacine sistema.
Mumblefluff 2012-03-09 21:09
Jei taip reik perkelt greit į iPad kuo netinka toks va skaitytuvas? http://www.youtube.com/watch?v=f5TznTKZ4VY
Mumblefluff 2012-03-09 21:21
O va čia HDMI adapteris, jei jau taip reikia būtinai per HDMI jungt http://www.youtube.com/watch?v=F9pJ360Eu-c Apple nekiša visų įmanomų variantų kurių nemažai žmonių net nereikia (integruotas kortelių skaitytuvas, HDMI jungtis). Geriau sudeda geriausius dalykus, taip taupo vietą prietaise, nepadaro kažkokio kombaino visiems gyvenimo atnejams, o jeigu jau reikia papildomai gali nusipirkt adapterius.
Evaldas 2012-03-09 21:25
Visi palaiko tai, ką naudoja - čia normalu, o kad kiekvienas įrenginys ar programa turi pranašumų kiekviena prieš kitą, tai čia normalu.
Mumblefluff 2012-03-09 21:27
Ne visai tiesa Naudoju androidą bet noriu iphono, užkniso..
Hoppipolla 2012-03-09 21:29
@ewuldoxx: Tai ,kad jau čia kalba nebe apie konkrečius įrenginius, o gamintojus/platintojus, tai truputį apgailėtinai atrodo.
Evaldas 2012-03-09 21:45
Tokio tipo straipsniai visada sukelia tokias pat diskusijas, tai nereikia už rimtą primiimt. vienas pasisako, kiti iš paskos ir tiek.
Anonymous 2012-03-09 21:58
nepriimkit asmeniskai, bet nauja irengini be jokios akcijos lietuvoje nepirkciau gyvenime nes antkainiai nenormalus.. jei sikart del garantinio tai maziau sikit.. galima siust pastu i garantini.. bet kad kazkas suges tai cia maza tikimybe.. jei visiems viskas sugestu per garantinius, tai visi dirbtu nuostolingai..
Hoppipolla 2012-03-09 22:02
Nesupyk už ironiją, bet nejaugi ir "MacBook Pro" naujo be akcijos nepirktum ?
Paprastas_zmogus 2012-03-09 22:29
Geriausias komentaras.
Anonymous 2012-03-09 22:38
kam igryso komentarai, tai neskaitykite. ar jus kazkas vercia? ziurint koks kainu skirtumas ir ar galeciau gauti be pvm.. nes siaip as retai perku kazka lietuvoje.. viskas priklauso nuo to ant kiek uzsiplesia kaina.. dabar specialiai paziurejau ipad 2, tai kainos normalios.. bet pradzioje tai man pigiau butu gavesi nuskristi i anglija, nusipirkti ir grysti.. nes tikrai kainavo brangiau uz 2k lt.. beja, mano plansete tikrai ne lietuvoje pirkta.. susiskambinau su gamintoju ir paklausiau kaip su garantiniu bus.. sako teks siust pas mus i uzsieni.. na, bet kaina per daug skyresi, kad butu verteja bent susimastyti..
Evaldas 2012-03-09 23:25
Na mačiau palyginimą, kad gyvenent Brazilijoj pigiau nuvažiuot dviem savaitėm į JAV, išsinuomuo viešbutį, atostogaut, nusipirkt iPad ir grįžt, vietoj to, kad jį savo šaly pirkt
immortallt 2012-03-09 23:29
Tevu telikas turi wifi - home theathre ar kaip ten vadinos. Bet retai naudojam - kompas toli yra, rysys siek tiek strigineja. Jo jo, nusipirk apple produkta, tai teks pirkti ir apple kompa, nes kitaip nesuderinamumas lis. Aciu, as turiu kur geriau pinigus det.
Mumblefluff 2012-03-09 23:42
Kaip nesuderinamas? Dabar nebereikia aktyvuot ipad per iTunes. Ką ten dar suderint reik? iTunes yra ir windowsuose be to.
Anonymous 2012-03-10 00:20
as ir nelabai supratau apie koki cia suderinima sneka eina.. bet kokiu atveju, galiu pasakyti kad mano senuko macbook'o wifi veikia greiciau, o rysys stipresnis nei dabartiniu nauju kompu.. cia tik vienintelis is kokybes zenklu.. kad jei daro tai daro ne siaip suda kazkoki, o realiam gyvenime panaudojamus dalykus ir vertingus.. kas be ko, nekisa nereikalingo sudo.. kai turesit nors viena applo gamini tada ir peikit juos.. nes tokiu zmoniu buna vienetai.. o kaip taisykle, apple savininkai nelabai peikia juos, o priesingai, giria, nes virsija bet kokius lukescius..
Alchi 2012-03-10 09:37
Manau didžiausia tokių lyginimų problema yra ta, kad nelendama į pačią įrenginio esmę, o nagrinėjami skaičiukai ir kas jų turi daugiau, tas laimi. Aš asmeniškai visiškai suprantu lyginimus skaičiukais, nes aš pats esu nerdas ir man daug paprasčiau suprasti matematiką, nei kažkokius tai ale "žmonių jausmus". Kai mirė Styvas Jobsas, pradėjau šiek tiek daugiau domėtis pačia Apple ir jų filosofija, kas liečia produktus. Apple produkcijos fokusas yra paprasto vartotojo pojūčiai. Apple produktas turi visada veikti, nesvarbu kas beatsitiktų, nesvarbiu kokiom priemonėm tai būtų pasiekta, nesvarbi kaina. Tai čia vienas aspektas. Kitas dalykas atsirado su iTunes, bet iš tiesų jau nuo seno šita idėja Apple gyvavo. Įrenginys yra bevertis, jeigu negali su juo ką nors nuveikti. Į tai įeina muzika, filmai, knygos, internetas ir Apsai. Ne GHz yra viskas - paslaugos yra viskas. Apple dabar suteikia geriausias paslaugas pasaulyje ir dėl to jie buvo įvertinti 500 mlrd dolerių. Žiūrint iš tokios perspektyvos, Apple neturi konkurentų ir bet koks techninių specifikacijų lyginimas yra beprasmis, nes Android nesugeba suteikti paslaugų paprastam vartojui. Po truputį konkurentų mastymas keičiasi, bet artimiausiu metu nemanau, kad kas nors pasikeis. Android yra labai fragmentuota ir lengviausias dalykas, kur Apple galima prisivyti, yra Appsai. Tačiau racionaliam "Devui" yra daug geriau rašyti programas iOS, nes statistiškai iOS Devai uždirba daugiau nei Android. Tai kam kurti Androidui? Nors yra Kindle fire, kuris yra, trumpai tariant, mobili Amazon parduotuvė ir jie visai gerus pardavimus turi, kaip suprantu. Taip kad po truputį Apple pranašumas turėtų sumažėti.
Thorn 2012-03-10 10:33
Tas ir yra blogai - Apple nerizikuoja, kad ju irenginiai neveiks. Jei kazkuri f-ja kelia gresme - po peiliu ja. Velniop USB, per juos tik kenkejai braunasi. Velniop flesa - jie tik batareika valgo. Velniop puse irenginiu gamintoju, Apple vartotojai vistiek geimu nezaidzia ir jiems greitesniu irenginiu nereikia.
Creatium 2012-03-10 11:40
Visiškai pro šalį. Flash - pasenusi technologija. Pati Adobe jos nusprendė atsisakyt, tad kame logika ją vis dar palaikyti? Nei ji saugi, nei normaliai sugeba veikti ir resursus išnaudoti. Ir teisingai daro, kad jos nepalaiko. Su USB tai sorry sorry. Jau buvo krūva argumentų pateiktų, kodėl nėra nei USB nei HDMI jungties. Nes tam yra žymiai geresni pakaitalai (ir jie belaidžiai!) iPad'e. Apie kitą tavo teiginį išvis nežinau ką pasakyt, nes nesuprantu ką tu konkrečiai turi omenyje Žaidimai tiek ant iPad, tiek ant kitų įrenginių veikia labai gerai, priedų tiems įrenginiams krūva yra. O logika, kad "sudėti viską, nors niekas neveiks yra geriau, negu ne viską sudėt, bet užtikrinti veikimą" išvis kelia nuostabą
Anonymous 2012-03-10 14:05
'nui flash? Jus chebra nejuokaukit, jei zinotimet ant kiek chujovai jis veikia, tai net pagirtumet apple, kad praspyre pro sona ir ispopuliarino HTML5. cia tas flashas stabdo ir ant androidu.. ir isvis, flashas yra vienas didziausiu virusu skleideju... tai apie ka mes cia kalbam? apie kokius cia zaidimus dabar kalbi? aj, teisingai, androidas turi xxxxx tetriu ir kortu zaidimu... o kiek turi geru zaidimu? aj, atsiprasau, juk daugiausia kokybisku zaidimu turi applas.. o siaip parodyk man nors viena zaidima kuris stringa ant applo gaminiu ir as tau parodysiu zaidima, kuris tuoj bus pasalintas is app store.. tol kol susitvarkys su optimizacijomis.. vai vai vai p.s. galetumet dazniau mane taip pralinksminti..
Ignasnn 2012-03-10 15:51
nesusilaikiau. filmus gali isikelt ir per itunes. nemanau, kad yra patogu siust tiesiai i pada, kai wifi greitis neprilygsta PC wifi.(bent mano atveju). del romu keitimo...atsiprasau, 2% tu rom`u veikia gal kazkiek. like yra slamstas su daugybe bugu. ir nieko tu ten neprisitaikysi per daug(pats isbandziau). beje apple taip pat gali keisti jei tik turi noro(cydia ir dar galybe personalizavimo programeliu), bet zmones naudoja ir nesuka galvos, nes isdestymas ekrane yra praktiskai nepriekaistingas(deka S.J. dominuoja "tobulumo santykis - 1,6" nepamenu kaip vadinasi, sorry) kam ko truksta pasidaro.bijoti atnaujinimu nereikia, nes kiekvienai zymesnei versijai iseina jailbreak greit. o minimaliu updateu nera ko siustis(pvz 4.3.3 good => 4.3.4, 4.3.5 nieko naujo). del skambejimo tonu vel gi. ar Tau 15 metu, kad kuo kietesni tona uzsidet rupi, ar tau tik reikia garso, jog tau skambina? nepaisant to, yra nemokamu programu, kurios leidzia keisti tona. tai teik kontra pasisakymu:) nenoriu nieko izesit.