"nVidia": "Windows 8" tvarkykles gaus jaunesnės nei 2004 m. grafinės plokštės  (0)

Gana maloni naujiena visiems "nVidia" vaizdo plokščių savininkams, ketinantiems ateityje atsinaujinti savo operacines sistemas iki "Windows 8": kompanija pažadėjo pilną "Windows 8" palaikymą visoms savo plokštėms, kurios buvo išleistos vėliau, nei 2004 metai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O tai sparčiai kintančiam IT pasauliui yra pakankamai daug – visi aštuoneri metai. Per šį laikotarpį pasirodė daugybė grafinių adapterių, nuo "GeForce 6200" iki pat "GeForce GTX 690", tuo tarpu atnaujinti tvarkyklių arsenalą visiems šiems adapteriams bus tikrai nelengvas darbas.

Tiesa, kol kas dar nėra aišku, ar bus naudojamos pilnavertės WHQL-sertifikuotos standartinės tvarkyklės, ar gaunamos per "Windows Update" atnaujinimų sistemą. Dėl gana suprantamų priežasčių, pirmasis variantas būtų kur kas patrauklesnis daugeliui vartotojų. Tačiau kaip tai atrodys galutiniame variante, galėsime pamatyti tik tada, kai pasirodys finalinė "Windows 8" versija, o tai turėtų įvykti jau šių metų spalio mėnesį.

Kaip jau žinome, kompanija AMD nutraukė vaizdo plokščių, suderinamų tik su DirectX 9, palaikymą operacinėje sistemoje "Windows 7", tuo tarpu "nVidia" iki šiol atnaujina tvarkykles tokiems grafiniams adapteriams. Tokiu būdu iki naujos "Microsoft" operacinės sistemos pasirodymo dera laukti ne mažiau aktyvaus palaikymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: