„nVidia“ pristatė „GeForce Grid“ – vaizdo plokštę „debesyse“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Varnagas 2012-05-21 10:30
Smagu girdėti apie pasiektus rezultatus . Beliko perkelti bene visą intensyvesnį darbą ir duomenis į debesis ir pasirūpinti tik geru ekranu bei internetu . Laukiam tokios ateities.
Linas000 2012-05-21 14:28
Pigus kompiutetis kartu su brangiu internetu ir brangiu žaidimu? Kažin ar tai įmanoma. Gal marketingas ką nors sumastys, bet kol kas tikėtis, kad pigių kompiuterių savininkai mokės už brangius žaidimus, tai naivoka.
moo 2012-05-21 15:00
Visad viskas nuo kažko prasideda. Jei tik paslauga bus pasiekiama pakankamai kokybiškai, net tie, kurie anksčiau pirko SLI/CF plokštes ir Collector Edition žaidimus pagalvos ar verta. Visad liks entuziastų ir profų - faktas. Be to, kaip suprantu, galima mokėti už laiko tarpą t.y. už tiek kiek žaidi jei jau patiko demo - taip žaidimas ir savotiškai pinga jei planuoji tik casual "pamaigymą".
kestutisz 2012-05-21 16:06
Tai nebūtinai kompiuterius, t.y. pagrinde visai ne kompiuterius - juk įdėti galingą vaizdo posistemę į kokį plonytį tv per visą sieną net šviesioje ateityje gali būti gan kebloka, o atskiras priedėlis "nesižiūrėti" interjere. Ir šiaip - išdirbus greito reagavimo ir vaizdo perdavimo technologiją, vėliau kaip ir nebebūtina rūpintis kliento įranga, užtenka skaičiavimo pajėgumus didinti centre, klientus vilioti vis detalesniais žaidimais ir mažiau besinervuoti dėl piratų.
gamemakerh 2012-05-21 16:25
As jau senai naudojuosi ir Gaikai ir Onlive tarnybomis. puikus produktas. nesu hardcore geimeris todel man pasaudyt uztenka 4free kiek duoda. Beto dar LT negalima uzsisakyti mokamu paslaugu. taciau is savo patirties galiu pasayti, jog as asmeniskai rikciausi Onlive zaidimus nei pirkciau gera pc. 1, 2 ir tu jau zaidi. viskam yra freetrialai po 30 min. ir uz 10 usd i menesi gali zaisti 135 zaidimus. cia tarsi play bundle pack. aisq tam bundle yra daug indie games, bet yra ir geru. Kuom gerai gaikai ? jis siulo naujesnius zaidimus nei onlive, taciau tik demo. Onlive pazenges labiau siuo aspektu. tad kaip ir sakiau. pas mane internetas tiek namie tiek nenamie nenuvyle zaidziant. per akis 2 mbit/s pralaidumas. tai yra ne kas kita kaip HD filmo rodymas. jei tavo pc paveza HD filma reiskia paves ir Cloud gaming. ta ateitis jau yra cia ir dabar tik dar reiketu patobulinti pati paslaugos pateikima bei zaidimu asortimenta.
Creatium 2012-05-21 22:08
Jėga. Žiū ateityje bereiks tik turėti televizorių namuose ir greitą internetą. Kompiuteris, kaip mes jį dabar įsivaizduojame, jau dabar nyksta po truputi. O kas dėl pačių paslaugų pristatymo, tai manau, kad jie galėtų pradėti nuo Lietuvos, Pietų Korėjos. Juk pas mus didžiausi interneto greičiai, taip pat didelė interneto sklaida (ypač šviesolaidinio).