"nVidia GeForce GTX 650" pasirodys rugsėjo viduryje  (0)

Turkų portalas "Donanimhaber" šią savaitę paskelbė, jog per artimiausius mėnesius vaizdo plokštes "GeForce GTX 560 Ti", "GeForce GTX 560" ir "GeForce GTX 550 Ti" turi pakeisti "Kepler" architektūros atstovai " GeForce GTX 660 Ti", "GeForce GTX 660" ir "GeForce GTX 650".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei apie pirmųjų dviejų anonso datą mes turime šiokį tokį supratimą (naujienų gausa leidžia spėti, jog jų pristatymas jau labai arti), tai apie "GeForce GTX 650" pasirodymo prekyboje perspektyvas reikėtų kalbėti atskirai.

Reikia paminėti, jog "GeForce GT 640" versija su GDDR5 operatyviąja atmintimi, kuri jau senokai siūloma OEM kompiuterių gamintojams, mažmeninėje prekyboje turėtų pakeisti „savo iškabą“. Kinų interneto portalai minėjo pavadinimą „GeForce GTS 650“, tačiau kolegos iš Turkijos leido suprasti, jog nauja vaizdo plokštė bus žymima „GeForce GTX 650″. Taktiniai dažniai neminimi, tačiau grafinis adapteris turės 28 nm pagrindu sukurtą GPU GK107 su 384 CUDA branduoliais, 128 bitų magistralę ir 1 GB GDDR5 operatyviąją atmintį.

Naujokas pakeis dabartinį "Fermi" architektūros atstovą "GeForce GTX 550 Ti", o jo pasirodymas rinkoje laukiamas šių metų rugsėjo 17 d. Mes gi galime tik pasveikinti jaunesniųjų "Kepler" atstovų pasirodymą rinkoje, o kartu apgailestauti, jog tai neįvyko anksčiau. Matyt, "nVidia" nori visą „grietinėlę nugriebti“ būtent su savo galingiausiais sprendimais, o vėliau, tautai pasisotinus, pateikti ir tai, kas liko po „didžiųjų baliaus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: