Atskleistos „Microsoft Surface Pro“ kainos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2012-12-03 20:45
Tema yra apie Surface Pro. Kuriame kaip suprantu suksis Windows 8 (ne RT).
Myslius 2012-12-03 20:51
Na kodel durneliams Pabandyk su wordu padirbti, emailus atrasineti, excel'iu ar panasiomis programomis duomenis suvedineti, programuoti, kurti puslapius, photoshop'int, breziniu paisymas AutoCAD ir t.t. Be fizines klaviaturos tas sunkiai imanoma. Jei tavo darbui prie kompiuterio nereikia klaviaturos tai tada gerai, tau pavyks dirbt, bet daugumai ne. Windows turi geriausia aplinka skirta darbui. Na siaip manau isleis artimu metu (o gal ir isleido) transformeri android'ui.
g3n1us 2012-12-03 21:05
Na, aš tik noriu pasakyti, kad surface ims darbui tik "darbininkai"...
Paprastas_zmogus 2012-12-03 21:30
matai, reikalas tas, kad Windows planšetai tavo minėtiems dalykams nėra geresni už seną gerą laptopą. Tarkim AutoCAD, Photoshop... Tu manai, kad kas nors rimtai paišo su capacitive touch ekranais? Ne. Kitas dalykas: Kaip suprantu, Surface Pro standartinėj komplektacijoj nėra prideda klava, todėl vėlgi tiems Exceliams ir Wordams Surface nė velnio ne geresnis
Myslius 2012-12-03 21:36
na tai teks pirkt ir klaviatura, be klaviaturos neturi toks daigtas prasmes.
Paprastas_zmogus 2012-12-03 21:40
Bet galima tada nusipirkti iPad ir klaviatūra ir džiaugtis mažesne kaina, mažesniu svoriu, ilgesniu baterijos darbo laiku ir programomis, kurios geriau pritaikytos touch ekranui:)
Mortifer 2012-12-03 22:12
Visgi nesusilaikysiu ir pasikartosiu, per didelė kaina už riboto funkcionalumo įrenginį. Na taip, galima bus pasileidinėt windowsus, autocadus, photoshopus, ir šiaip visokį nupiratintą mėšlą, bet, o bet tačiau, nei vienas rimtas žmogus, kuriam reikia rimtai dirbti rimtom programom, nerimtu įrenginiu nedirbs. Taip, atras surface ir savo vartotojus, ir savo entuziastus, bet jie čia labai jau pavėlavo ir nieko naujo nepasiūlė. Windows, kaip operacinės sistemos, dar reikia daugybei žmonių, bet visiem, kuriem reikia Windows, jų reikia kompiuteryje (dizaineriai, inžinieriai, architektai, ŽAIDĖJAI ir t.t.). Planšetė nėra pilnavertis kompiuteris ir artimiausiu laiku toks nebus, tad jei MS nori įžengti į šią rinką jiems reikės sugalvot kažką rimčiau, negu šūdiną brangų aparatą su windowsais.