Chrome rinkos dalis didesnė, nei Firefox, IE ir Opera kartu paėmus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sigitas.lk 2013-10-29 22:49
O IE buna zymiu juosta? Nes jos as ten labiausiai ir apsigedau palyginus su chrome. O firefoxe ji yra?
UTF16 2013-10-29 22:53
IE nežinau, bet Firefoxe ji yra.
Kadras 2013-10-29 22:57
O man kaiptik patinka kad iskarto nerode, nereikejo man gaisti 10 min, kol isjungiau ta nereikalinga juosta... O jei tau reikia isaugotu adresu, paprasciausiai spaudi ctrl shift ir o, arba spaudi desiniam kampe virsui ant valdykles
Leons 2013-10-29 23:53
Mano darbovietėje panašiai, bet kadangi pats esu System Adminas tai susidiegiau Chrome+IE Tab Seamless plugina (labai patogu switchinti, kada naudot IE, o kada Chrome varikliuką, nes pavyzdžiui Single Sign On su chrome neveikia). Prieš tai Firefox+Fire IE naudojau, bet labai dažnai crashino. Tad siūlau pasiūlyti adminui tokį solution, čia tikrai minimaliausiai darbo.
immortallt 2013-10-30 00:27
Kompanija virš 20,000 darbuotojų pasaulyje. Taigi joks sprendimas nėra toks paprastas ir nėra lengvai tvirtinamas Man asmeniškai dzin, prie sistemos jungiuosi tik porąkart metuose
Leons 2013-10-30 01:25
Na reiktų įsigilinti į infrastruktūrą, bet 20k nėra kažkas baisaus. Pats dirbu ne kartą ir ne du didesnėje kompanijoje
Shinigami 2013-10-30 07:47
Naudoju Firefox. Man ji kažkodėl geriausia. Teko naudoti ir chrome, didelio skirtumo nepastebėjau. Tai likau prie Firefox. Chrome geriau veikė tik ant internetinės programos kuri iš csv failo sukelia duomenys į serverį ir visus juos rodo naršyklėje. Tai Firefox kai didesnis csv failas iš kart stringa. Bet ja retai naudoju.
elcucuy 2013-10-30 09:42
Aš naudoju Firefoxa - man ji mėgstamiausia. Vienu metu FF buvo nuvylęs, kai pastoviai lūžinėjo, tuo metu kuriam laikui perėjau ant chromo. Po kokių pusės metų FF daviau naują šansą ir nebe susidūriau su buvusiomis problemomis ir grižau atgal, nes Chrome nepatiko du dalykai. Aš mėgstu, kad įsijungus naršyklę paliktu praeitą kartą naršytus puslapius, ant chromo juos įjungus visus tabus iškarto krauna ir reik palaukt kol visus užkraus, kad galėtum normaliai naudotis. Ant FF tuo tarpu užkrauna tik viena tabą, o kitus tabus krauna tik juos paspaudus - dėl to naršykle greičiau iškart pradėt naudotis. Grįžęs ant FF pastebėjau, kad su pelės ratuku scrolinant per puslapi sklandžiau juda vaizdas (daug maloniau nei chrome), ant Chromo - kapotai (žinau, kad yra pluginas, bet mano politika - kuo mažiau pluginų tuo geriau). Dar pastebėjau, kad mažiau resursu pastaruoju metu naudoja FF nei Chromas. Nematau problemų ir IE (čia kaip paprastas vartotojas, o ne developeris) - greitai pasileidžia, gražus ir patogus interfeisas, ir puslapius krauna normaliai - jokio akivaizdaus skirtumo greityje ir puslapiu vaizdavime nepastebėjau lyginant su konkurentais.